Diaľkový ovládač PlayStation Portal

Cena s DPH
219,99 €
Cena bez DPH: 183,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 469076
SONY

Diaľkový ovládač PlayStation Portal [CFI-Y1016]

Pocíťte silu PlayStation vo svojich dlaniach.


O produkte

  • Vrecková brána k vašim hrám na PS5
    Diaľkový ovládač PlayStation Portal vám poskytuje prístup k hrám na vašom PS5 cez domácu Wi-Fi, čo vám umožní vrhnúť sa priamo do hrania bez toho, aby ste museli hrať na televízore.

  • Zahrajte si svoju zbierku hier
    Diaľkový ovládač PlayStation Portal dokáže hrať kompatibilné hry, ktoré máte nainštalované na konzole PS5, vrátane vašich obľúbených hier pre PS5 a PS4.

  • Zažite úchvatné ponorenie do hry s funkciami bezdrôtového ovládača DualSense
    Pocíťte pohlcujúcu silu haptickej spätnej väzby a adaptívnych spúští v podporovaných hrách. Citlivé vibrácie reagujú na vaše voľby v hre a simulujú faktory prostredia. Dynamický odpor napodobňuje napätie interakcií s herným vybavením a predmetmi vo vybraných hrách PS5.

  • Displej
    Vnímajte každý nádherný detail svojich obľúbených hier, keď ožívajú na jasne osvetlenej a úžasnej LCD obrazovke s rozlíšením Full HD. Diaľkový ovládač PlayStation Portal dokáže poskytnúť hodvábne plynulé hranie rýchlosťou až 60 snímok za sekundu s vysokou čistotou obrazu na obrazovke s rozlíšením 1080p.

  • Získajte rýchle hranie
    Diaľkový ovládač PlayStation Portal je účelové zariadenie určené na poskytovanie neuveriteľného zážitku z hry na diaľku. To znamená, že ho stačí len zapnúť, stlačením tlačidla sa pripojiť ku konzole PS5 a začať hrať s pozoruhodnou rýchlosťou.

  • Na hranie nie je potrebný televízor a ani obývačka
    Keďže vám diaľkový ovládač PlayStation Portal umožňuje streamovať hry cez domácu Wi-Fi , môžete hrať na konzole PS5, aj keď niekto iný používa televízor, ku ktorému je pripojený. Jednoducho zapnite diaľkový ovládač PlayStation Portal a môžete začať. S PlayStation Portal na vašom domácom Wi-Fi pripojení máte väčšiu flexibilitu pri hraní v akejkoľvek miestnosti, kde žijete bez toho, aby ste potrebovali televízor. Chceli by ste sa hrať, kým ste v kuchyni a raňajkujete? Len do toho!

Technická špecifikácia
Kompatibilita
Kompatibilita PlayStation 5

Obsah balenia:

  • Diaľkový ovládač PlayStation Portal
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách