Disney Tsum Tsum Festival Nintendo SWITCH

29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 402113
BandaiEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 23,99 €

Disney Tsum Tsum Festival [NSW]

Disney Tsum Tsum Festival prináša vysoko populárne vypchávané Tsum Tsum hračky predstavujúce ikonické Disney postavy do Nintendo Switch portu po prvý krát. Disney Tsum Tsum Festival obsahuje veľké množstvo Disney postáv vrátane Mickeyho a Minnie Mouse v nespočetných párty hrách, ktoré môžu byť hrané s rodinou i priateľmi aj doma alebo vonku. Tieto párty hry sú hrateľné pre až 4 hráčov na jednom Nintendo Switchi, alebo hráči môžu hrať online s Tsum Tsum fanúšikmi okolo sveta.

Disney Tsum Tsum Festival obsahuje populárnu Tsum Tsum hádankovú hru, dovoľujúc hráčom zažiť hru na väčšej obrazovke a vylepšovať ich Tsum Tsum spájacie a pukajúce zručnosti. Hráči môžu taktiež vyzvať ich priateľov a rodinu cez lokálnu alebo online hru aby zistili kto je najlepší!

  • Dokážte vaše zručnosti naprieč množstvom nových párty hrám a taktiež populárnou Tsum Tsum logickou hrou,.
  • Na cestách alebo doma s priateľmi alebo rodinou? Prineste Tsum Tsum Festival všade! Jednoduché ovládanie cez Nintendo Joy: Cony a rýchla multiplayerová hra vám prinesie skvelý zážitok kdekoľve ste.
  • Mickey, Minnie, Donald a ďalší! Pozbierajte vaše najobľúbenejšie Disney hviezdy naprieč Disney svetom a vylepšite ich unikátne schopnosti.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách