Do Not Open Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Do Not Open - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438691
PerpEN dabing

Do Not Open [PS4]

Tragický príbeh o boji jedného muža o udržanie si zdravého rozumu a boji o potlačenie hlasov v jeho hlave.

Príbeh

Inšpirované skutočnými udalosťami. Michael J. Goreng, neslávne známy zoológ a epidemiológ, je pod obrovským tlakom v desivom a utláčateľskom prostredí uväznený v pokrivenej verzii vlastného domu. Jeho manželka a dcéra sú vo vážnom nebezpečenstve.

  • Inšpirované mechanikou Escape Room
    Utečte z domu a potýkajte sa so záhadnou paranormálnou hrozbou, prenasledovaním vás a vašej rodiny. Ak chcete uniknúť, budete musieť riešiť hádanky, a naviac sa stretávať aj s tajomnou paranormálnou hrozbou. Tlak je intenzívnejší, čím je polnoc bližšie. Hodiny sa zastavia. Musíte ihneď vyjsť z miestnosti!
  • Old school horor
    Navrhnuté na základe skutočných hororových hodnôt prežitia, ktorými sú zraniteľnosť a strach – s mechanikami ako permadeath a dôrazom na skrývanie sa pred bojom.
  • Navrhnuté pre opätovnú hrateľnosť
    Každá nová hra bude mať nové usporiadanie domu, kľúčové predmety budú na rôznych miestach a s viac ako 2 193 360 rôznymi kombináciami puzzle bude každé hranie úplne novým zážitkom od začiatku do konca.
  • Kompatibilné s VR
    Popri ďalšej generačnej verzii bude Do Not Open vydaná aj s plnou kompatibilitou VR. Pustite strach bližšie k sebe a zažite ho na vlastnej koži.

Trailer



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách