Dotykový monitor ASUS ProArt Display PA148CTV 14" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 300cd 5ms USB-C micro-HDMI

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
579 €
441,99 €
Cena bez DPH: 368,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
64 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
117 €
Predĺžená záruka o 1 rok
44 €
Predĺžená záruka o 2 roky
69 €
Kód produktu: 442834
ASUS

Dotykový monitor ASUS ProArt Display PA148CTV 14" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 300cd 5ms USB-C micro-HDMI [90LM06E0-B01170]

Profesionálny pracant

Dotykový monitor ASUS obohatí vašu PC zostavu o displej s celkovou uhlopriečkou 14 ". Zobrazovanie má za úlohu technológia IPS, ktorá vás poteší perfektným farebným podaním a veľkými pozorovacími uhlami. Odozva 5 ms stačí na surfovanie po internete aj zábavu v podobe sledovania filmov. Pre všetkých používateľov pracujúcich s grafikou je zaujímavá predovšetkým farebná hĺbka, v prípade tohto monitora PC 8 bit. Na prepojenie s PC máte k dispozícii HDMI 1.4 a USB-C.

O produkte

  • Skratka k pracovnému postupu tvorcov
    ASUS ProArt PA148CTV je 14-palcový FHD 10-bodový dotykový prenosný monitor určený pre tvorcov. PA148CTV poskytuje výnimočné farby vďaka 100 % sRGB a 100 % Rec. 709. Je to prvý prenosný monitor na svete, ktorý dosiahol certifikáciu Calman Verified a je predkalibrovaný vo výrobe, aby poskytoval rozdiel farieb Delta E < 2. Antireflexný IPS panel má široké pozorovacie uhly s minimálnym farebným posunom, a to aj pri pohľade mimo stred.

  • Zažite plnú farbu
    Široká 100% sRGB a 100% Rc farebná škála ponúka živšie farby, čím zabezpečuje hlbšie primárne farby, ako je červená, zelená a modrá, a bohatšie sekundárne farby. Vychutnajte si čisté, výrazné odtiene – vďaka presnej a vernej reprodukcii farieb. Presnosť farieb Delta E < 2 znamená, že vaše obrázky sú presne reprodukované na obrazovke, takže môžete presne vidieť, ako dopadnú.

  • Predkalibrované pre mimoriadnu presnosť
    Profesionáli v oblasti farieb sa spoliehajú na farebne presné displeje, aby zaistili, že ich výtvory sa vykreslia podľa plánu. PA148CTV je predkalibrovaný v továrni a overený Calman, aby bola zaručená špičková presnosť farieb. Každý displej ProArt prechádza dôkladným testovaním, aby sa zaistila plynulá gradácia farieb a aby sa zaručil ten najlepší vizuál.

  • Rýchle nastavenie farebného gamutu
    Exkluzívna predvoľba ProArt od spoločnosti ASUS poskytuje viacero režimov pre rýchle nastavenie farebného gamutu. Či už triedite farby, upravujete videá alebo manipulujete s fotografiami, môžete jednoducho prepínať a prispôsobiť sa vašim potrebám.

  • Personalizované úpravy
    ASUS ProArt Palette vám umožňuje prispôsobiť množstvo parametrov displeja, vrátane nastavenia farebného odtieňa, teploty a gama, prostredníctvom intuitívnych ponúk na obrazovke. S dvojbodovými posuvníkmi v odtieňoch sivej pre všetkých šesť farieb poskytuje väčšiu flexibilitu nastavenia farieb ako mnohé konkurenčné monitory. ProArt Palette vám umožňuje rýchlo a konzistentne produkovať a uľahčuje kontrolu správy farieb.

  • Bohatá konektivita
    PA148CTV ponúka množstvo portov, ktoré uspokoja vaše kreatívne potreby. Dva porty USB-C poskytujú audio/video signály, dotykový a navyše napájací vstup cez jediný kábel*. Port micro HDMI poskytuje pripojenie k rôznym vstupným zdrojom, zatiaľ čo zásuvka pre statív umožňuje namontovať PA148CTV na statív.

  • Mobilita bez námahy
    PA148CTV sa zmestí do cestovnej tašky alebo batohu, takže si ho môžete ľahko vziať na miesto. Integrovaný nastaviteľný kovový stojan ho podopiera, aby poskytoval pohodlné pozorovacie uhly a pracovné polohy kdekoľvek.

  • Starostlivosť o vaše oči
    Technológia ASUS Flicker-Free zaisťuje pohodlnejší zážitok zo sledovania znížením blikania na obrazovke, aby sa minimalizovalo namáhanie očí, bolesti hlavy a únava očí, ktoré sa môžu vyskytnúť, keď trávite dlhé hodiny pred obrazovkou. Exkluzívna technológia ASUS Ultra-Low Blue Light chráni vaše oči pred škodlivými emisiami modrého svetla pomocou štyroch nastavení filtra modrého svetla, ku ktorým sa jednoducho dostanete cez ponuku na obrazovke pomocou klávesovej skratky.

  • ASUS Ciferník
    ASUS Dial je fyzický ciferník na zadnej strane displeja, ktorý bezproblémovo spolupracuje s kompatibilným softvérom Adobe a ovládacími prvkami Microsoft Surface Dial, čo vám umožňuje vykonávať úpravy a zároveň sa sústrediť na aktuálnu úlohu. Integrovaný ovládač zobrazenia na obrazovke (OSD) vám umožňuje rýchlo a jednoducho upravovať nastavenia monitora.

  • Ovládací panel
    Virtuálny ovládací panel poskytuje intuitívne rozhranie, ktoré je jedinečné pre každý podporovaný softvér Adobe* (napríklad Adobe Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro a After Effects), takže potrebné ovládacie prvky a skratky máte priamo pred sebou. Vylaďte expozíciu alebo kontrast obrazu pri práci s Photoshopom alebo prechádzajte časovými pruhmi videa v aplikácii Premiere – všetko je prehľadne usporiadané, takže môžete pracovať rýchlejšie a efektívnejšie.
ASUS-PA148CTV


Kľúčové vlastnosti

  • Dotyková obrazovka s veľkosťou uhlopriečky 14"
  • Celkové rozlíšenie 1920×1080 px
  • Založený na technológii IPS
  • Matný povrch obrazovky monitora na pohodlnejšiu prácu
  • Odozva 5 ms a frekvencia obnovovania 60 Hz
  • Maximálny jas monitora až 300 cd/m2
  • Monitor je vybavený integrovanými reproduktormi
  • Filter modrého svetla zaručujúci, že vaše telo dokáže zaspať, aj keď pôjdete od monitora rovno do postele

Technická špecifikácia
Základné parametre
Uhlopriečka 14"
Rozlíšenie 1920 x 1080 (Full HD)
Typ IPS
Povrch matný
Frekvencia 60 Hz
Doba odozvy 5 ms
Pomer strán 16:9
Rozteč bodov 0,160 mm
Jas 300 cd/m2
Podpora farieb 16,7 miliónov
Vlastnosti obrazovky
Uhol horizontálneho pohľadu 178 °
Uhol vertikálneho pohľadu 178 °
Tvar obrazovky rovná
Funkcie Blue light reduction
Flicker reduction
Výbava
Reproduktory 2 x 1 W výstupný výkon
Vstupy/výstupy 2 x USB-C
1 x Micro HDMI
Ostatné
Rozmery produktu 3260 x 204 x 12 mm
Hmotnosť 0,74 kg

Obsah balenia:

  • ASUS monitor
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách