Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - PS4Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - PS5Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - NSW
29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 462624
ModusEN dabing

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons [Xbox Series X|S]

O hre

Pusťte sa do boja v štýle dvojitého draka v tomto novom prírastku do kultovej série Double Dragon!

Píše sa rok 199X, v uliciach New Yorku spustošeného jadrovou vojnou zúria nepokoje a kvitne zločinnosť. Jeho obyvateľom nezostáva nič iné, len každý deň bojovať o holé prežitie. Mesto ovládli zločinecké gangy, ktoré pri vzájomnom súperení o jeho úplné podmanenie terorizujú všetko, čo z neho ešte zostalo. Dvaja mladí bratia - Billy a Jimmy Leeovci - nehodlajú nové pomery už ďalej znášať a rozhodnú sa gangy z mesta vyhnať.

Preskúmajte rané začiatky mladých majstrov bojových umení a postavte sa novým aj známym nepriateľom v alternatívnom príbehu, ktorého nevšedné roguelitové spracovanie prináša s každým priechodom hrou úplne novú šancu na originálnu akciu, v rámci ktorej sa vďaka jedinečnej dynamickej štruktúre úrovní obtiažnosť jednotlivých misií mení v závislosti od poradia, v akom ich absolvujete.

Striedajte sa v boji ako klasické duo Billy a Jimmy, dajte namiesto nich šancu Marianovi a strýkovi Matinovi alebo experimentujte s deviatimi ďalšími odomykateľnými postavami, z ktorých každá ovláda vlastné špeciálne pohyby a ponúka jedinečný herný štýl. V lokálnej kooperácii pre dvoch hráčov sa potom pri čistení zaburinených ulíc New Yorku v spolupráci s priateľom akcia štvornásobí.


Kľúčové vlastnosti

  • Tímová akcia: Vyberte si dvoch ľubovoľných bojovníkov a počas hrania medzi nimi plynule prepínajte. Získate tak nespočet možností, ako drviť nepriateľov pomocou ničivých komb, ako aj vykonávať nevídané obranné a útočné pohyby.

  • Rougelitová mlátička: Spoznajte nekonečné možnosti znovuhrateľnosti vďaka funkcii dynamického výberu misií. Poradie, v akom si misiu vyberiete, ovplyvní jej dĺžku, počet nepriateľov i jej celkovú obtiažnosť. Sami sa potom rozhodnite, v čom sa vaše postavy na konci každej misie zdokonalia s pomocou náhodne generovaných a za peniaze zakúpiteľných vylepšení, alebo si peniaze pošetrite pre prípadné oživenie vašich postáv v priebehu budúcich misií.

  • Trinásť odlišných hrateľných postáv: Pustite sa do boja s Billym, Jimmym, Marian a strýkom Matinom a s využitím žetónov získaných cestou postupne odomykajte pestrú súpisku deviatich ďalších postáv, z ktorých každá má svoj vlastný herný štýl a prednosti. Strategicky si vyberte svoju dvojicu bojovníkov s ohľadom na silné a slabé stránky každého z nich.

  • Herný zážitok aj odmeny vo vašich rukách: Nastavením úrovne obtiažnosti ovplyvnite množstvo žetónov, ktoré počas hry získate, a tieto žetóny následne použite na odomknutie obsahu zo špecializovaného obchodu, napríklad nových postáv, všemožných tipov a množstva ďalších lákadiel. S pomocou modifikátorov môžete navyše tiež zapnúť režim trvalej smrti alebo aj nekonečný režim.

  • Lokálna kooperácia: Pozvite kamaráta a spoločne vyčistite ulice New Yorku v režime lokálnej kooperácie podporujúcom hru dvoch hráčov.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách