Dragon Ball Z Kakarot (Legendary Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dragon Ball Z Kakarot (Legendary Edition) - PS4Dragon Ball Z Kakarot (Legendary Edition) - XBOX ONE
59,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 468873
BandaiEN dabing

Dragon Ball Z Kakarot (Legendary Edition) [PS5]

O hre

Zažite príbeh Gokuho v Dragon Ball Z: Kakarot! Mimo epických súbojov, zažite život z Dragon Ball Z sveta počas bojovania, rybárčenia, jedenia a trénovania s Gokum. Objavujte nové oblasti a dobrodružstvá počas toho ako postupujete v príbehu a vyformujte silné putá s ostatnými hrdinami zo sveta Dragon Ball Z. Preži znovu príbeh DRAGON BALL Z, od príchodu Raditza až po záverečný boj proti Buu. Zažite epické udalosti a veselé vedľajšie úlohy, vrátane nikdy predtým nevidených príbehových momentov, ktoré po prvýkrát odpovedajú na niektoré pálčivé otázky sveta DRAGON BALL!

Vrhnite sa do ikonických bitiek v doposiaľ nevidenom rozsahu. Bojujte na rozsiahlych bojiskách so zničiteľným prostredím a zažite epické bitky s bossmi proti najznámejším nepriateľom (Raditz, Frieza, Cell, Buu atď.). Zvýšte svoju úroveň výkonu pomocou RPG mechaniky a čeľte náročnej výzve!
Nebojujte len ako bojovníci Z. Žite ako oni! Lovte ryby, lietajte, jedzte, trénujte a bojujte v ságach DRAGON BALL Z, nadväzujte priateľstvá a budujte vzťahy s obrovským obsadením postáv DRAGON BALL.




Obsah balenia "Legendary Edition":

  • Hra Dragon Ball Z: Kakarot
  • Season Pass (2 originálne epizódy a nový príbeh)
  • Season Pass 2 (3 nové príbehy)
  • 2 predmety na varenie
  • Tao Pai Pai Pillar

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách