DreamWorks All-Star Kart Racing Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DreamWorks All-Star Kart Racing - PS5DreamWorks All-Star Kart Racing - NSW
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 465232
GameMillEN dabing

DreamWorks All-Star Kart Racing [PS4]

O hre

Nechajte sa ako nikdy predtým pobaviť a rozosmiať pri bláznivých vysokorýchlostných pretekoch motokár hviezdnou zostavou obľúbených postáv z animovaných filmov štúdia DreamWorks!

V sprievode dvadsiatich najznámejších postáv tohto štúdia súperte na dvoch desiatkach rozmanitých tematických tratí, ako je Shrekov močiar, newyorská zoo z Madagaskaru alebo napríklad ostrov Berk. Shrek, Po, Tigrica, Kocúr v čížmách, Štikút, Astrid, Mimi šéf a ďalší sa spoločne stretávajú v novej závodnej motokárovej hre, ktorá nemá obdoby!


Kľúčové vlastnosti

  • Hviezdna zostava postáv od štúdia DreamWorks: Koho si vyberiete? S obľúbenými postavami, ako sú Shrek, Po, Tygrica, Mimi šéf, Kocúr v čižmách, Štikút alebo Astrid, bude ťažké vybrať si len jednu!

  • Dvadsať úžasných motokár: Vzhľad každej motokáry je inšpirovaný jedinečnou osobnosťou jej vodiča. Svoju motokáru môžete navyše ľubovoľne upravovať pomocou stoviek kombinácií rôznych dielov a všemožného príslušenstva, ktoré je možné tiež postupne vylepšovať!

  • Pretekajte v známych prostrediach: Preneste sa do fantastických svetov a preháňajte sa, preraďujte, skáčte a driftujte na tratiach inšpirovaných obľúbenými animovanými filmami štúdia DreamWorks, ako sú kráľovstvo Za siedmimi horami zo Shreka, Bergenton z Trollov, ríše mŕtvych z Kung Fu, newyorská zoo z Madagaskaru a množstvo ďalších!

  • Trollovia ako vaši sprievodcovia aj pomocníci: Poppy, Vetvík, Bárbra, Roula a ďalší Trollovia z obľúbeného pestrofarebného sveta od DreamWorks sú tu nielen ako vaši sprievodcovia každým závodom, ale svojimi jedinečnými schopnosťami vám tiež pomáhajú dosiahnuť úspech na závodnej dráhe. Zbierajte ich, nechajte sa od nich sprevádzať počas pretekov a tešte sa na ich špeciálne prekvapenie!

  • Spútajte moc kúzelných dráh: Trafujte magické spínače rozmiestnené po trati a odhaľujte skryté skratky. Čím viac spínačov za sebou trafíte, tým bude kúzelná dráha dlhšia!

  • Bohatá ponuka herných režimov: Zažite to pravé závodné vzrušenie vo voľných pretekoch, pohároch, výzvach alebo časovkách a postavte sa svojim priateľom alebo rodine v online hre až pre osem pretekárov alebo v lokálnej hre na rozdelenej obrazovke až pre štyroch súperov. Túto nikdy nekončiacu zábavu si zamiluje celá rodina!


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách