DreamWorks: Trolls Remix Rescue Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DreamWorks: Trolls Remix Rescue - PS4DreamWorks: Trolls Remix Rescue - PS5
49,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 465275
GameMillEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

DreamWorks: Trolls Remix Rescue [NSW]

O hre

Hrajte za Poppy, Vetvíka a ďalšie obľúbené Trolly od štúdia DreamWorks a skúmajte, rozbíjajte, tancujte a bojujte v snahe zachrániť Trollie kráľovstvo pred padúšskym majstrom melódií, ktorý by rád zmenil harmóniu trolích piesní!


Kľúčové vlastnosti

  • Staňte sa Trollom: Vyberte si svojho obľúbeného Trolla, napríklad Poppy, Vetvíka alebo Dragyho Diamanta, a spoločne preskúmajte, precestujte a hlavne zachráňte Trollie kráľovstvo!

  • Hrajte za vlastného Trolla: Vytvorte si vlastného Trolla, vystajlujte ho podľa svojich predstáv s pomocou rozmanitých účesov, všemožných tvárových prvkov i najrôznejšieho oblečenia a vyberajte pri tom z niekoľko tisíc možných kombinácií!

  • Vlasy nie sú len pre parádu: Pochváľte sa svojím vlasu-džitsu – švihajte vlasy po nepriateľoch, ich roztočením sa vznášajte ako vrtuľník a používajte ich na uchopenie, prenášanie, tlačenie, ťahanie, hádzanie alebo rozbíjanie predmetov!

  • Hudobné minihry a výzvy: Odomykajte špeciálne predmety a nové schopnosti súťažením v rytmických minihrách a riešením zábavných a prepracovaných environmentálnych hádaniek!

  • Pohupujte sa v trollom rytme: Herný soundtrack obsahuje hudbu z filmovej franšízy Trollovia od štúdia DreamWorks, napríklad piesne Get Back Up Again, Hair Up a ďalšie!

  • Ponorte sa naplno do Trollieho kráľovstva: Preskúmajte divy obľúbených oblastí Trollieho kráľovstva, ako sú Poppyin a Vetvíkov Popíkov, Bárbrino sopečné Rock City, Roulovo Funky City v obrovskom lietajúcom tanieri a ďalšie!

  • Bavte sa s priateľmi a rodinou: Putujte Trollím kráľovstvom spoločne s priateľmi alebo rodinou v lokálnej kooperatívnej hre až pre štyroch hráčov!



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách