Dyschronia: Chronos Alternate PS5

39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 458773
PerpEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 28,99 €

Dyschronia: Chronos Alternate [PS5]



Na prístup k hre sa vyžaduje virtuálna realita PlayStation VR2 a PlayStation 5 kamera.


O hre

Vyriešte teoreticky nemožný zločin v tejto napínavej sci-fi záhade!

Zahrajte si všetky tri epizódy vyšetrovania zločinu v štýle anime sci-fi. Epizódu I a II si môžete zahrať už teraz a epizóda III bude nasledovať neskôr v roku 2023. Voláte sa Hal Scion a ste vyšetrovateľom, ktorý je iný ako všetci ostatní. Ste známy ako „variantný človek“, ktorý má jedinečnú schopnosť vidieť a meniť minulosť. A vaše jedinečné schopnosti sú presne to, čo teraz potrebujete.

Budú tu hrozivé sily, ktoré preveria vašu mentálnu obratnosť. Skryte sa alebo utekajte pred nebezpečenstvom pri zhromažďovaní dôkazov. Potom obviňte páchateľov vo vzrušujúcich sekvenciách v súdnej sieni, kde musíte dokázať ich vinu, aj keď s vami bojujú na každom kroku.


Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálna schopnosť
    Použite svoju špeciálnu schopnosť pretočiť čas späť a zmeniť minulosť.

  • Práca v teréne
    Vstúpte do Augmented Dreaming – kolektívneho sna, ktorý chráni blaho obyvateľov Astrum Close. Vaše vyšetrovanie vás prenesie z reality do sna, zo sna do reality a späť, keď budete hľadať pravdu za prípadom!

  • Skúška
    Integrovaná umelá inteligencia mesta, Justicius, je poverená zachovaním 0,001 % kriminality v tejto idylickej metropole. Ukážte im presvedčivý, konkrétny dôkaz a odhaľte pravdu v jadre prípadu. Zopakujte zločin s dôkazmi, ktoré zhromaždíte, a odhaľte skutočnú pravdu.

  • Hraničná situácia
    Počas vášho vyšetrovania zistíte, že váš život je na hranici. Budete hľadať slepé miesto svojho nepriateľa alebo sa pokúsite odviesť jeho pozornosť od seba?

  • Hádanky
    Stopy sú ukryté po celom meste, aby ste ich našli, no čím hlbšie budete kopať, tým viac záhad odhalíte. Interagujte so svojím prostredím, keď hľadáte stopy.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách