Elektrické kolobežky - Hobby

Naše odporúčanie najlepšia elektrokolobežka pre dospelých a ťažšie váhy nad 100kg - 500W Profi 13.4Ah
Vybrali sme najnovšie elektrické kolobežky na trhu. Všetky používaju najmodernejšiu technológiu elektromotora, ktorý je zabudovaný priamo v kolese - HUB motor. Tým sa dosahuje najvyššia účinosť prenosu energie a tieto kolobežky majú preto dlhší dojazd, vyššiu rýchlosť a silu do kopca oproti ostatným ktoré nájdete u konkurencii.
Dôležitá je aj váha elektrokolobežiek najlehšie sú už už pod 7kg, takže ich pohodlne môžete nosiť v jednej ruke, schovať pod stôl v práci, či na pive alebo zobrať so sebou do autobusu.
!!! Nedajte sa zlákať na zastaralé elektro kolobežky s cenami pod 200Euro, ktoré používajú olovené batérie a motory s pásovými prevodmi namiesto HUB motoru v kolese, to sú staré technológie, nebudete s nimi spokojný, pôjdu pomaly, budú mať krátky dojazd, vysokú váhu. A nakoniec si poviete že to nestálo za to.
S elektro kolobežkami v našej ponuke budete spokojný, používajú len tohtoročné najnovšie technológie. Všetky nami predávané elektro kolobežky sme osobne testovali a jazdíme na nich denne do práce. Predávame len modely za ktoré sa môžeme zaručiť.
pgs.sk
 
 
 

Podkategórie:

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách