Elektronický šach Millennium Chess Genius

Cena s DPH
122,99 €
Cena bez DPH: 102,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 404802
Millennium

Elektronický šach Millennium Chess Genius [M810]

Už dnes klasika: cena a výkon v dokonalej symbióze. Už môžete hrať šach a hľadáte výzvu? Alebo súpera, ktorý má vždy čas pre vás? S ChessGenius získate jeden z najvýkonnejších šachových počítačov so svetovo presláveným softvérom ChessGenius. Môžete hrať a trénovať na rôznych úrovniach - od začiatočníkov turnaja až po skúsených hráčov. S rýchlym procesorom a viac ako 2000 ELO máte vždy pred sebou silného súpera. Vďaka šachovnici Millennium HighSensitive s veľkým rozmerom 20 x 20 cm a osvetlenému displeju budete hrať mimoriadne pohodlne a rýchlo na požadovanej úrovni.

ChessGenius je vybavený najnovšou technológiou senzora tlaku Millennium HighSensitive. Obzvlášť ľahké použitie a extra veľká šachová doska s rozmermi 20 x 20 cm poskytujú maximálnu zábavu pri hraní! Veľká osvetlená obrazovka LCD zobrazuje šachovnicu prakticky a slúži na zobrazenie pomocných a ovládacích funkcií.

S programom ChessGenius je možné nastaviť takmer neobmedzený počet úrovní obtiažnosti a pre obzvlášť silných hráčov sú k dispozícii úrovne turnaja. Môžete si tiež zvoliť úrovne najmä pre začiatočníkov. Voliteľný prepínateľný šachový tréner upozorňuje na zlé pohyby, ponúka ich stiahnutie a ponúka návrhy na zlepšenie pre optimálne pohyby. Priemerný čas na ťah a maximálny celkový čas na hru sú tiež nastaviteľné. Veľmi dobre implementované začiatočné úrovne sú nastavené tak, aby aj na nízkych úrovniach obtiažnosti bola poskytnutá atraktívna hra. ChessGenius je vhodný pre každého šachového hráča s týmito vlastnosťami - od začiatočníkov až po skúsených hráčov turnaja.

Zariadenie môžete používať aj pohodlne na cestách. S vhodnými alkalickými batériami a režimom ECO môžete mať s jednou sadou batérií veľa hodín zábavy. Prepínateľný režim úspory energie zaručuje dlhú dobu prehrávania aj pri prevádzke z batérie. ChessGenius je možné prevádzkovať s 3x AA batériami. Prípadne použite samostatne dostupný napájací zdroj Millennium M811

Technické špecifikácie

  • Procesor: ARM Cortex M4 / 48 MHz
  • Displej: Osvetlená šachovnica
  • Softvér: ChessGenius by Richard Lang
  • Rozmer šachovnice: 20 x 20 cm
  • Rozmery zariadenia:3 0 x 27,5 x 3 cm
  • Jazyky: DE / GB / FR / NL / ES / IT / RU
  • Zdroj: 3 x alkalické batérie AA (sú súčasťou); Vrátane napájacieho konektora pre M811


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách