Emos powerbanka Alpha 10S 10000 B, čierna

Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 469224
Emos

Emos powerbanka Alpha 10S 10000 B, čierna [B0526B]

Na celodenné prechádzky po meste

Powerbanka EMOS Alpha 10S bez problémov zvládne vybitý tablet a mobilný telefón. Nech ste kdekoľvek. Zariadenie môžete pripojiť až dvoma káblami USB (micro USB a USB-C), ktoré sú súčasťou balenia a okrem napájania môžu prenášať aj dáta. Táto powerbanka vás poteší nielen svojím tenkým dizajnom s ideálnymi rozmermi. Sympatická kapacita 10 000 mAh a šesť inteligentných bezpečnostných funkcií dokáže rýchlo a bezpečne nabiť vašu elektroniku.

O produkte

  • Nielen pre mobilné zariadenia
    Mobilné telefóny, tablety, smart hodinky, bezdrôtové slúchadlá, čítačky kníh.... Toto je elektronika, ktorá vyžaduje pravidelné nabíjanie. Preto sa oplatí nosiť so sebou powerbanku s dostatočnou kapacitou. Dodá potrebnú energiu okamžite - z ruksaku, z kabelky či zadného vrecka džínsov.

  • Praktická pre všetky generácie
    Či máte najnovší mobilný telefón alebo starší kúsok, pri nabíjaní budete úspešní. Je to preto, že powerbanka EMOS Alpha 10S je vybavená dvoma výstupmi USB-A a vstupným konektorom micro USB. Dodané káble dokážu prenášať aj dáta, takže sa vám budú hodiť aj pri preberaní fotografií z telefónu alebo fotoaparátu do počítača.

  • Ani o nej nebudete vedieť
    Powerbanka EMOS Alpha 10S je stvorená na cesty. S rozmermi 138 × 16 × 68 mm vás nebude nijako obmedzovať. A keď ju budete najviac potrebovať, poskytne vám dostatok užitočnej energie.

  • Funguje efektívne
    Po zapojení do zásuvky dokáže nabíjať nielen seba, ale aj dve pripojené zariadenia naraz. Táto praktická funkcia sa nazýva Passthrough a pri nabíjaní ju určite často využijete, najmä pri kempovaní alebo cestovaní.

  • Automatické spustenie a zastavenie nabíjania
    Powerbanku stačí zapojiť do elektrickej zásuvky alebo pripojiť k elektronike. Nabíjanie sa spustí a zastaví hneď, ako je to potrebné.

  • Buďte v obraze
    Nápadne umiestnený LED indikátor na prednej strane powerbanky vás bude jasne informovať o aktuálnom stave napájania, resp. o tom, či sa vaša elektronika skutočne dobíja pomocou powerbanky.

  • Je bezpečná pre vás a vašu elektroniku
    Všetky powerbanky EMOS Alpha majú integrované najmodernejšie bezpečnostné funkcie, ktoré chránia samotnú powerbanku aj pripojenú elektroniku počas nabíjania. Nemusíte sa teda obávať nadmerného vybitia, prebíjania, preťaženia alebo skratu.

Technická špecifikácia
Kapacita akumulátora 10 000 mAh/37 Wh
Typ akumulátora Li-Po 3,7 V
Max. výstupný výkon 10,5 W
Max. vstupný výkon 10 W
Doba nabíjania 6 hodín
LED indikátor nabíjania Áno
LED indikátor stavu batérie Áno
Typ vstupného rozhrania micro USB
Rýchle nabíjanie Nie
Materiál ABS plast
Ochrana proti prebitiu, podbitiu, preťaženiu, skratu Áno
Prevádzková teplota 0 °C až +40 °C
Pribalený kábel micro USB, USB-C, data
Rozmery 138 × 68 × 16 mm
Hmotnosť 220 g

Obsah predajného balenia:

  • Powerbanka EMOS
  • Nabíjací kábel
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách