Emos powerbanka WI 1023D 10000

42,50 €
32,90 €
Cena bez DPH: 27,42 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 464948
Emos

Emos powerbanka WI 1023D 10000 [B0543B]

Táto mini powerbanka EMOS WI 1023D sa stane vaším užitočným pomocníkom. Ušetrí vám veľa času vďaka svojej mimoriadnej rýchlosti nabíjania až 22,5 W a až 15 W na bezdrôtové nabíjanie.

O produkte

  • Pritiahne vás ako magnet
    Malý LED displej je pokrytý špeciálnou povrchovou ochranou proti poškriabaniu, aby sa zabránilo nežiaducim škvrnám. Navyše sa dodáva s 3A káblom USB-C a samolepiacim magnetickým krúžkom, ktorý vám umožní používať magnetické pripevnenie aj s telefónom bez mechanizmu MagSafe. Na pohodlné sledovanie obľúbených kanálov na telefóne aj počas nabíjania je doplnený praktickým výsuvným stojanom na zadnej strane.

  • Nabíjajte rýchlo a bezdrôtovo
    Čas sa počíta! Super výkonný 22,5 W USB-A Vám zabezpečí rýchle nabíjanie vášho smartfónu, tabletu, elektronickej čítačky alebo slúchadiel. Zvládne aj bezdrôtové nabíjanie rýchlosťou až 15 W pre vybrané typy mobilných telefónov. Powerbanka je vybavená štandardným rozhraním USB-A aj najnovším rozhraním USB-C na nabíjanie a vybíjanie. Takisto súčasťou balenia je aj vysokorýchlostný 3A USB-C kábel, ktorý uľahčuje nabíjanie telefónu aj samotnej powerbanky alebo iného elektronického zariadenia.

  • MagSafe - dokonalé splynutie do jedného
    Powerbanka EMOS WI 1023D je kompatibilná s najnovšie patentovanou technologiou MagSafe od Apple. Takto vybavené telefóny se vďaka magnetu ľahko prichytia k povrchu powerbanky a docieli sa tak jednoduché a stabilné spojenie počas nabíjania. Powerbanka a telefón spolu doslova splynú v jedno elektronické zariadenie. Pokiaľ nie je váš telefón vybavený magnetickým mechanizmom MagSafe, nemusíte zúfať! V balení tejto powerbanky nájdete samolepiaci magnetický krúžok, vďaka kterému bude váš telefón držať k powerbanke ako pribitý.

Technická špecifikácia
Kapacita akumulátora 10 000 mAh/38,5 Wh
Typ akumulátora Li-Po 3,85 V
Max. výstupný výkon 22,5 W
Max. vstupný výkon 18 W
Doba nabíjania 4 hodiny (s QC)
LED indikátor nabíjania Áno
LED indikátor stavu batérie Áno
Pribalený kábel USB-A/USB-C
Rýchle nabíjanie PD 20 W + SCP 22,5 W + Dash + Warp charge
Materiál ABS plast
Ochrana proti prebitiu, podbitiu, preťaženiu, skratu Áno
Prevádzková teplota 0 °C až +40 °C
Typ vstupného rozhrania 1× USB-C
Typ výstupného rozhrania 1× USB-A, 1× USB-C
Rozmery 109 x 68 x 20 mm
Hmotnosť 186 g

Obsah predajného balenia:

  • Powerbanka EMOS
  • Nabíjací kábel
  • Samolepiaci magnetický krúžok
  • Dokumentácia

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách