Enslaved: Odyssey to the West (Premium Edition) [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 436064
BandaiEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Enslaved: Odyssey to the West (Premium Edition) [Steam] [PC digital]

Vydajte sa na pútavú cestu plnú prekvapení, keď dve rozdielne postavy vytvoria neľahké partnerstvo, aby prežili v nebezpečnej postapokalyptickej Amerike. Trip, technologicky zdatná mladá žena, bola uväznená otrokárskou loďou, ale pomocou svojej mentálnej schopnosti sa jej podarí uniknúť. Monkey, silný, brutálny samotár a spoluväzeň, sa tiež dostane na slobodu vďaka svojej surovej sile a mysli.

Trip si rýchlo uvedomí, že Monkey je jej vstupenkou na slobodu a je jedinou nádejou, ako prežiť nebezpečnú cestu späť domov. Hackne otrokársku čelenku a nasadí ju na Monkey čím ich prepojí. Ak zomrie ona, on zomrie tiež a jej cesta sa teraz stala jeho.

Po núdzovom pristátí vo vašom Life Pode tikajú hodiny, aby našli vodu, jedlo a vyvinuli vybavenie, ktoré potrebujete preskúmať. Zbierajte zdroje z oceánu okolo vás. Remeselné potápačské vybavenie, svetlá, moduly stanovíšť a ponorné člny. Púšťajte sa hlbšie a ďalej do formy, aby ste našli vzácnejšie zdroje, ktoré vám umožnia vytvoriť pokročilejšie pomôcky.

Vybudujte základne na morskom dne. Vyberte si rozloženie a komponenty a so zvyšovaním hĺbky a tlaku spravujte integritu trupu. Využite svoju základňu na uskladnenie zdrojov, zaparkovanie vozidiel a doplnenie zásob kyslíka pri skúmaní obrovského oceánu.

Vlastnosti:

  • Pútavý dej - postapokalyptické prerozprávanie klasického 400-ročného románu Cesta na Západ, ktoré napísal známi spisovateľ a scenárista, Alex Garland.
  • Kinematografické majstrovské dielo - dramatické filmové scény v réžii Andyho Serkisa, ktorý tiež hrá hlavnú úlohu Monkey, a stvárňuje kritické udalosti, ktoré poháňajú príbeh Monkey a Trip.
  • Ohromujúce prostredie - Preskúmajte nádherný, strašidelný svet vojnou spustošených mestských scenérií, ktoré boli obnovené prírodou a na každom kroku sú plné nebezpečenstva.
  • Bojte sa noci - Ako zapadá slnko, vychádzajú predátori. Oceán je nemilosrdný voči tým, ktorí boli chytení nepripravení v tme. Oblasti, ktoré je možné počas dňa bezpečne preskúmať, sa v noci stávajú zradnými, ale zároveň odhaľujú krásu, ktorú tí, ktorí sa skrývajú pred tmou, nikdy neuvidia.
  • Dynamický systém boja - Útočte a bráňte sa svižnou silou pomocou kombinácie útokov na blízko, blokov a intenzívnych zrazení k zemi. Pomocou Monkey predbehni nepriateľa, ukradni mu zbraň a potom systematicky trhaj nepriateľa.


Premium Edition obsahuje:

  • Enslaved: Odyssey to the West plnú hru
  • Pigsy’s Perfect 10 DLC
  • Vylepšujúce skiny: Ninja Monkey, Classic Monkey a Sexy Trip


  • Názov vydavateľa: BANDAI NAMCO Entertainment
  • Názov vývojára Ninja Theory
  • Dátum vydania: 25.10.2013
  • Pegi: 16
  • Žáner: Akčná/Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows XP SP2, Vista alebo vyšší
    Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.20GHz / AMD Athlon 64 X2 4600+
    Pamäť: 2 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia Geforce 9600/ ATI Radeon HD 4850
    Pevný disk: 12 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 9.0c






    Jedná sa o digitálnu verziu hry Enslaved: Odyssey to the West (Premium Edition), kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition & © 2010, 2013 NAMCO BANDAI Games America Inc. All rights reserved. Created by Ninja Theory Ltd.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách