Evolveo StrongVision MINI 4 G, fotopasca/bezpečnostná kamera

149,90 €
134,90 €
Cena bez DPH: 112,42 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 472473
Evolveo

Evolveo StrongVision MINI 4 G, fotopasca/bezpečnostná kamera [CAM-MINI-4G]

StrongVision MINI 4G

EVOLVEO StrongVision MINI je kompaktná fotopasca určená na pozorovanie zveri, ako aj na ochranu vášho majetku, napríklad chaty alebo staveniska. Vďaka malým rozmerom možno kameru umiestniť tak, aby nebola nápadná a mohla nenápadne nahrávať videá alebo fotografie. Fotoaparát je plne prispôsobený na používanie s aplikáciou EVOLVEO CAM pre Android alebo iOS, v ktorej si jednoducho nastavíte, čo potrebujete, bez toho, aby ste museli fotoaparát pri zmene nastavení alebo preberaní snímok vybrať z miesta. Vďaka rýchlemu prenosu dát 4 G LTE môžete využívať funkciu LiveView - živý náhľad, v ktorej môžete v reálnom čase sledovať aktuálne dianie pred kamerou, alebo sťahovať a pracovať so súbormi, ktoré má kamera uložené na karte SD. Fotoaparát je napájaný 8 x AA 1,5 V batériami, ktoré zaručujú dlhú prevádzku. Prevádzkový čas môžete predĺžiť aj pomocou originálneho príslušenstva Evolveo, ako napríklad SP1, alebo kábel na pripojenie externej 12 V batérie.

O produkte

  • LiveView - živý náhľad
    Vďaka rýchlemu pripojeniu 4 G a vylepšenej čipovej súprave môžete využívať Liveview - živý náhľad videa. Môžete online sledovať, čo sa deje na mieste inštalácie, jedinou požiadavkou je dobrý dátový signál. Túto funkciu možno použiť aj ako hľadáčik počas inštalácie, takže nie je potrebné niekoľkokrát premiestňovať fotoaparát, stačí spustiť živý náhľad v aplikácii a nastaviť polohu podľa svojich predstáv. Po vytvorení pripojenia Liveview môžete tiež na diaľku pristupovať k súborom priamo v zariadení a kopírovať, presúvať alebo odstraňovať.

  • Univerzálna kamera
    Fotopascu je možné použiť univerzálne aj na zabezpečenie vášho majetku, všade tam, kde nemáte pevné pripojenie k internetu pre bežný kamerový systém. Napríklad na vašu chatu, na stavbu domu, alebo ako zabezpečenie garáže. Vždy keď kamera rozozná pohyb, informuje vás notifikáciou do telefónu, alebo na vaše chytré hodinky. V aplikácii sa potom môžete pozrieť na zachytenú snímku alebo video. Poprípade vďaka funkcii LiveView môžete vidieť živý náhľad. Vďaka integrovaným PIR čidlám Vám neunikne žiadny pohyb a kamera sa aktivuje len v momente, keď je to potrebné, čím sa predlžuje výdrž prevádzky na batérie.

  • Aplikácie a Cloud zadarmo
    Aplikácia je zadarmo a vždy bude, rovnako tak cloudové úložisko, ktoré je unikátne pre každé zariadenie. Servery sú umiestnené v Európe na platforme spoločnosti Amazon. V rámci jednej aplikácie, možno mať pridaných niekoľko fotopascí. Každej fotopasci môžete priradiť názov, podľa ktorého rozlíšite jej umiestnenie a uvidíte priamo v notifikácii, kde sa čo práve deje. Novo ide aj v zapnutom režime meniť ľubovoľne nastavenia, ako je napríklad rozlíšenie fotiek, videa alebo meniť čas, počas ktorého má byť fotopasca aktívna.

  • Nočný infra prísvit s 2 x 3 W IR LED s 850 nm
    Infra nočný prísvit je dôležitá funkcia každej fotopasce. 850 nm IR technológia je vhodná najmä na sledovanie zveri. Vďaka 2 x 3 W IR LED diódam s 850 nm technológiou dôjde k veľmi dobrému osvetleniu nočnej scény až do vzdialenosti 20 m.

  • Príslušenstvo pre bezstarostnú prevádzku
    Skvelým doplnkom môže byť aj nastaviteľný lanový zámok StrongVision LOCK, ktorý vďaka svojej dĺžke 2 m a 8 mm silnému lanku dobre poslúži na upevnenie kamery napríklad ku kmeňu stromu. Pre prípad, kedy máte možnosť kameru pripojiť do elektrickej siete, je možné dokúpiť napájací 12 V adaptér EVOLVEO StrongVision ADAP, kamera bude primárne napájaná z adaptéra a pokiaľ dôjde k výpadku napájania zo siete, poslúži vložené batérie ako záložné napájanie. Pre dlhšiu výdrž sa hodí solárny panel EVOLVEO StrongVision SP1 s integrovanou Li-ON batériou, ktorý dokáže predĺžiť dobu prevádzky až na dvojnásobok. Pokiaľ chcete využiť akýkoľvek iný napájací zdroj alebo záložnú olovenú batériu, je možné zakúpiť EVOLVEO StrongVision PWRC napájací kábel priamo pre fotopasce Evolveo.



Kľúčové vlastnosti

  • 30 Mpx foto, 2 K Video 30 fps
  • 4G LTE
  • Android & iOS aplikácie, Cloud zadarmo
  • Karta SD do 256 GB
  • Live view - živý video náhľad
  • 8 x 1,5 V AA batérie
  • 3 x IR LED 850 nm pre nočné fotografie
  • Aplikácie v jazykoch CZ, SK, EN, HU, RO
  • SIM Zadarmo

Technická špecifikácia
Senzor 8 MPX CMOS
Pamäť SD Karta až do veľkosti 256 GB
Objektív fotoaparátu F = 3.1; FOV = 90 °
Nočné prisvietenie 2 x 3 W 850 nm Infračervené LED
PIR Dosah Možnosť voľby citlivosti Vysoká/Normálna/Nízka
PIR Senzor uhol 90 °
Maximálny dosvit IR LED 20 metrov
Rýchlosť spustenia 0,8 s
Interval spúšte 1/5/10/30 s / min
Rozlíšenie fotiek 8 MP - 30 MP
Viac snímok na jednu aktiváciu (multishot) 1/3/6/9
Rozlíšenie videa 2 K/1080 P/720 P/VGA
Odosielanie videa Áno na Cloud
Odosielanie fotografií Áno na Cloud
Dátum vo fotografii Áno
Letný/Zimný čas Áno manuálne v aplikácii
Zabezpečenie PIN pri spustení (4 číslice)
Mobilné pásma FDD-LTE: B1/B3/B5/B7/B8/B20
TDD-LTE: B38/B40/B41
WCDMA: B1/B5/B8
GSM:900/1800
SIM Mini karta SIM
Čas pohotovosti >6 mesiacov
Napájací zdroj 12 V/2 A DC
Batéria 8 x AA 1,5 V
Ocharana IP65
Upevnenie Opasok, lanko 8 mm, závit pre statív
Rozmery 187 mm x 118 mm x 87 mm

Obsah balenia:

  • StrongVision MINI 4G
  • Čítačka SD kariet
  • Používateľský manuál
  • GSM anténa
  • Opasok na upevnenie


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách