Evolveo StrongVision PRO 2 G, EMAIL/MMS fotopasca

Cena s DPH
119,90 €
Cena bez DPH: 99,92 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 472485
Evolveo

Evolveo StrongVision PRO 2 G, EMAIL/MMS fotopasca [CAM-2G]

Časozberná kamera s odosielaním EMAIL / MMS

Kompaktný moderný fotoaparát umožňuje fotografovať alebo nahrávať videá so zvukom všade tam, kde nie je možné použiť klasický kamerový systém. Zachytené fotografie odošle do vášho mobilného telefónu vo forme e-mailu pomocou poštového servera EVOLVEO alebo prostredníctvom MMS. Jednoducho zaznamenávajte pohyb v okolí domu, chaty, záhradného domčeka, firmy, skladu, staveniska alebo pri sledovaní voľne žijúcich zvierat na odľahlých miestach. Fotoaparát môžete rýchlo a jednoducho nastaviť pomocou softvéru pre PC. Vždy, keď kamera zistí pohyb, bude vás informovať e-mailom alebo správou MMS podľa zvolených nastavení a pošle vám aj obrázok toho, čo sa deje pred kamerou. Vďaka integrovaným PIR senzorom vám neunikne žiadny pohyb a kamera sa aktivuje len vtedy, keď je to potrebné, čím sa predlžuje životnosť batérie.

O produkte

  • Easy SMS Setup
    Pre jednoduchšie nastavenie sme do StrongVision PRO 2G pridali funkciu Easy SMS Setup. Ak chcete odosielať e-maily s fotografiami, už nemusíte vytvárať súbor v počítači pomocou aplikácie EVOLVEO Config. Stačí poslať SMS na SIM kartu vloženú do už aktivovanej fotopasce s vloženou SD kartou a tá sa sama nastaví. Zariadenie potvrdí úspešnú aktiváciu zaslaním spätnej SMS správy. Ak sa rozhodnete na nastavenie použiť EVOLVEO Config, stačí vybrať SD kartu, naformátovať ju a uložiť na ňu nastavenia z EVOLVEO Config.

  • E-mailový server EVOLVEO
    Aby sme vám uľahčili odosielanie fotografií, pripravili sme poštovú službu Evolveo. V konfiguračnej aplikácii EVOLVEO stačí zadať e-mailovú adresu, na ktorú sa bude fotografia odosielať, a to je všetko, žiadne heslá ani používateľské mená. Všetko sa uskutočňuje prostredníctvom zabezpečenej komunikácie medzi pascou na fotografie a naším poštovým serverom.

  • 20 Mpix fotografie a FullHD video
    Fotoaparát dokáže zaznamenávať fotografie s rozlíšením až 20 Mpx a videá s rozlíšením 1080 p/30 snímok za sekundu. To všetko v dennom aj nočnom režime. Ak chcete zachytiť zver v pohybe, môžete v režime snímania vybrať aj možnosť multishot. Fotoaparát potom zaznamená až 9 snímok na jednu aktiváciu, takže vám nič neunikne. Odošle však len prvý obrázok, ostatné sa bezpečne uložia na vloženú kartu SD s veľkosťou až 64 GB.

  • Časozberná kamera
    Časozberný režim umožňuje jednoducho zaznamenať napríklad stavebný projekt. Stačí nastaviť časový interval a kamera bude snímať podľa nastaveného parametra a nebude reagovať na narušenie snímačom PIR. Snímky potom môžete použiť na vytvorenie časozberného videa napríklad z výstavby domu.

  • Príslušenstvo pre bezstarostnú prevádzku
    Bez originálneho príslušenstva nemôžete naplno využiť potenciál fotopasce EVOLVEO StrongVision PRO 2G. V niektorých prípadoch je potrebné kameru chrániť pred vandalmi, krádežou alebo neželanými zvieratami. Mysleli sme na to všetko a pripravili sme pre vás nasledujúce bohaté príslušenstvo: StrongVison MB2 - odolný kovový box s možnosťou uzamknutia. Vyrobené z 1,5 mm hrubého oceľového plechu, takže môžete stále pripojiť napájací adaptér alebo priskrutkovať anténu. StrongVision BAT3 - 8 000 mAh Li-Ion batéria, ktorá nahradí už vloženú 10 AA batériovú skrinku. Na jedno nabitie dokáže niekoľkonásobne predĺžiť životnosť batérie a ušetrí vám peniaze za opakované nákupy batérií AA. StrongVision LOCK - 8 mm hrubé oceľové lano vybavené zámkom, ktorý umožňuje pripevniť fotopascu aj s kovovým krytom na strom. Prípadne ho môžete použiť na bicykli.

  • Kvalitné nočné fotografie a video a 120 ° detekcia pohybu
    Video možno nahrávať v najvyššej kvalite Full HD, nočné nahrávanie alebo fotografovanie umožňuje 58 infračervených LED diód s vlnovou dĺžkou 940 nm, ktoré sú pre ľudské oko a oko zvierat neviditeľné a neplašia zver pred objektívom. Pohyb sa detekuje v širokom 120 ° zornom poli pomocou snímača PIR s nastaviteľnou citlivosťou, ktorý zabezpečuje automatické nahrávanie vždy, keď pred kamerou prejde zver.



Kľúčové vlastnosti

  • 2 G GSM, MMS/Email, EVOLVEO Mail server
  • 20 Mpix fotografie, Full HD video
  • Nočné foto a video
  • 2,4 " displej, krytie IP65
  • Podpora kariet SD do 64 GB
  • PIR čidlo 120 °
  • Napájanie 10 x batéria AA alebo Li-Ion batéria BAT3

Technická špecifikácia
Senzor 8 MPX CMOS
Pamäť SD Karta až do veľkosti 64 GB
Objektív fotoaparátu F = 3.1; FOV = 57 °
Nočné prisvietenie 58 x 940 nm Infračervená IR LED
PIR Dosah Možnosť voľby citlivosti Vysoká/Normálna/Nízka
PIR Senzor uhol 120 °
Maximálny dosvit IR LED 20 metrov
Rýchlosť spustenia 0,8 s
Interval spúšte 1/5/10/30 s a 1/2/5/10/30 min
Rozlíšenie fotiek 12 MP/16 MP/20 MP
Viac snímok na jednu aktiváciu (multishot) 1/2/3/6/9
Rozlíšenie videa 1080 P/720 P/VGA
Režim Foto, Video, Foto & video, Časozberné snímanie, Multishot
Odosielanie fotografií Odosielanie MMS/e-mailov na niekoľko čísiel alebo adries naraz
Dátum vo fotografii Áno
Časozberné snímanie Nastavenie intervalu snímania 5/30/60/120 min 6/12/24 h
Zabezpečenie PIN pri spustení (4 číslice)
SIM Mini karta SIM, SD karta
Čas pohotovosti >6 mesiacov
Napájací zdroj 12 V/2 A DC - StrongVision ADAP
Batéria 10 x AA 1,5 V LR6 (nie sú súčasťou balenia) alebo StrongVision BAT3 Li-Ion batéria
Ocharana IP65
Upevnenie Pripevnenie fotoaparátu pomocou popruhu alebo lankového zámku StrongVision LOCK
Rozmery 151 x 118 x 87 mm

Obsah balenia:

  • EVOLVEO StrongVision PRO 2G
  • Čítačka SD kariet
  • Anténa
  • Pinzeta na vybratie SIM karty
  • Opasok na upevnenie
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách