Exoprimal Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Exoprimal - PS4Exoprimal - Xbox Series X|S
69,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 462969
CapcomEN dabing

Exoprimal [PS5]

O hre

Oblečte sa, Exofighters! V Exoprimale je na obzore dinosauria búrka.

Hordy najzúrivejších zvierat histórie sa záhadne objavujú po celom svete a vaše špičkové bojové obleky sú jediné, čo im stojí v ceste.

Táto bitka vekov sa odohráva v hlavnom hernom režime Dino Survival, kde dva tímy pilotov Exosuit pretekajú, aby splnili ciele a zároveň odvrátili roje prastarých tvorov. V Exoprimale je každý zápas iný ako ten posledný. V niektorých scenároch sa súperiace jednotky postavia proti sebe v priamych konfrontáciách. Inokedy musia protivníci nadväzovať neľahké spojenectvá, aby prežili stretnutia s impozantnými nepriateľmi, ako je hrôzostrašný a nadpozemský Neo T. Rex.


Kľúčové vlastnosti

  • Kooperácia s konkurenčným náskokom
    Dino Survival je priekopníkom nového tímového online multiplayerového zážitku 5v5. Pretekajte, aby ste dokončili dynamickú zmes misií rýchlejšie ako vaši súperi. Pripravte sa na zostrelenie zúrivého triceratopsa v jednej chvíli predtým, ako budete brániť zostrelené lietadlo pred tisíckami dravcov. Zápasy vyvrcholia v priamych konfrontáciách medzi jednotkami – alebo dokonca môžete vidieť, ako súperi spájajú sily, aby porazili spoločného nepriateľa. Len tie najsilnejšie a najostrejšie posádky Exofighterov sa prispôsobia rýchlosťou blesku a dostanú sa nažive.

  • Pokročilý arzenál zbraní
    Exoprimal obsahuje arzenál exosuitov, ktoré si môžete obliecť do boja. Každý oblek má svoju špecializáciu a Exofighteri sa medzi nimi môžu prepínať za behu, aby sa prispôsobili akejkoľvek situácii. Presekajte sa dinosaurami pomocou útočných modelov, liečte spoluhráčov a vylepšujte ich schopnosti pomocou typov podpory alebo chráňte spojencov pred poškodením pomocou tankov. Exosuity môžu tiež vybaviť rad súprav, aby stavali na svojich existujúcich silných stránkach alebo kompenzovali svoje slabé stránky. K dispozícii je aj pridaná kozmetika, pomocou ktorej môžete prispôsobiť svoje obleky, zapôsobiť na priateľov a zastrašiť nepriateľov.

  • Mezozoická hrozba
    Bojujte o prežitie proti húfom nespočetných velociraptorov, pteranodonov a zverincu ďalších prehistorických zvierat, vrátane impozantných monštier, ako je mohutný karnotaurus a železný ankylosaurus. A určite si dávajte pozor na časopriestorom skrútených Neosaurov, ktorí sa vrhajú do boja so svojimi mutantskými schopnosťami!

  • Futuristická vernosť
    Poháňaný RE Engine, Exoprimal uvoľňuje bezprecedentné množstvo nepriateľov na obrazovke, ktorých môžete zabiť pomocou špičkových strojov, pričom poskytuje úchvatné fotorealistické vizuálne efekty. Patentovaný engine Capcomu poháňal veľmi uznávané tituly ako Resident Evil Village, Monster Hunter Rise a Devil May Cry 5.

  • Odhaľte záhadu
    V roku 2040 sa dinosaury nevysvetliteľne začali objavovať na celom svete a ohrozovali existenciu ľudstva. O tri roky neskôr zvláštny vír spôsobí, že lietadlo so skupinou Exofighterov pristane na podivnom ostrove, kde ich zlovestná AI prinúti bojovať o život. Odomknite nové príbehové sekvencie hraním hry Dino Survival, aby ste spojili dobrodružstvo a odhalili záhadu, ktorá sa skrýva za výskytom dinosaurov.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách