Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology PC

59,99 €
57,99 €
Cena bez DPH: 48,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 472976
BethesdaCZ titulky

Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology [PC CIAB]


Balenie neobsahuje médium a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.

Upozornenie - Jazyk dabingu sa v jednotlivých hrách môže líšiť.


7 bombových hier v mini bombe


Práve včas pred veľmi očakávaným príchodom novej série Amazon Prime Fallout vychádza Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology.

Táto kolekcia obsahuje sedem úžasných hier z Fallout série - Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 a Fallout.

Kolekcia je zabalená v exluzívnom balení mini nukleárnej bomby, ktorá obsahuje výbušný zvukový efekt. V jadre bomby sa nachádza 7 zberateľských kartičiek.

O hrách

  • Fallout 76
    V hre Fallout 76 môžte ale nemusíte spolupracovať s inymi hráčmi a odohráva sa v alternatívnej verzii Appalachianských vrchov v Západnej Virginii roku 2102, 25 rokov po nukleárnej apokalypse. Preberáte úlohu obyvateľa Vault 76, ktorý bol otvorený, aby znovu osídlil svet a pomohol obnoviť civilizáciu. Dôležitou súčasťou hry je aj budovanie a craftovanie, kde môžete stavať obchody, osady a obranné mechanizmy. Hra dostáva pravidelné aktualizácie a nový obsah, ako sú nové misie, eventy, lokácie a predmety. Medzi najvýznamnejšie aktualizácie patrí "Wastelanders", ktorá pridala NPC postavy do hry a obohatila príbeh a dialógové možnosti. Aby sme to zhrnuli, Fallout 76 unikátnym prístupom k sérii, kde sa snažíte prežiť a znovu vybudovať svet po apokalypse.

  • Fallout 4: GOTY Edícia
    Fallout 4 Game of the Year Edícia je kompletná zbierka, ktorá zahŕňa základnú hru Fallout 4 a všetky jej rozšírenia: Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop a Nuka-World. V tejto hre máte možnosť preskúmať postapokalyptický svet v Massachusetts, kde môžete budovať osady, zbierať zdroje a bojovať s rôznymi nepriateľmi. Nové príbehy v rozšíreniach pridávajú hrateľnosť, nové oblasti a rozhodovacie možnosti pre hráčov, ktorí chcú objavovať viac príbehov tohto sveta.

  • Fallout 3: GOTY Edícia
    Fallout 3: Game of the Year Edícia je kompletná zbierka, ktorá zahŕňa základnú hru Fallout 3 a všetky jej rozšírenia: Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout a Mothership Zeta. Hra sa odohráva v postapokalyptickom svete hlavného mesta Washingtonu D.C., ktoré je zničené po jadrovej apokalypse. Preberáte úlohu obyvateľa Vault 101, ktorý sa vydáva na cestu cez spustošenú zem plnú nebezpečenstiev a záhad. Okrem boja s mutanti a stvoreniami treba riešiť aj morálne dilemy a rozhodovať o osude rozličných skupín a obyvateľov pustošiny. S touto edíciou máte prístup k vylepšenému zážitku s novými funkciami, ako sú budovanie osád, upraviteľné zbrane a nové úlohy a postavy. Fallout 3 GOTY Edícia patrí medzi najvyhľadávanejšie edície v sérii a ponúka vám možnosť prežitia, výberu a budovania v typickom postapokalyptickom prostredí série Fallout.

  • Fallout New Vegas: Ultimátna Edícia
    Fallout New Vegas: Ultimátna Edícia je kompletná a rozšírená verzia kultovej hry Fallout New Vegas, zahŕňajúca nielen základnú hru, ale aj všetky jej rozšírenia: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road a Courier's Stash. V tejto hre sa ponárate do postapokalyptického sveta Nevady, kde sa vo výnimočnom príbehu stávate kuriérmi, zapletáte sa do konfliktov medzi frakciami a snažíte sa prežiť v nehostinných podmienkach pustošiny. Ultimátna Edícia prináša širokú škálu nových príbehových zápletkov, postáv a oblastí na objavenie, čo zabezpečuje rozmanitosť a hlbší pohľad do sveta Fallout. V rozšíreniach môžete navštíviť exotické miesta ako kasíno v Sierra Madre, prekrásne divoké údolie v Honest Hearts, alebo šialenú vedeckú základňu v Old World Blues. Dead Money prináša temnú atmosféru, kde sa snažíte zapojiť do neľútostnej hry prežitia, zatiaľ čo Lonesome Road je epický príbeh, ktorý vás zavedie do tajomného Gorského chrbta.

  • Fallout Tactics
    Táto hra je spin-off stratégia v postapokalyptickom svete série Fallout, kde vediete boje s členmi Bratstva oceli. Hra sa odohráva v neznámom regióne postapokalyptického Amerického kontinentu, kde plníte rôzne misie a úlohy. Fallout Tactics ponúka možnosti prispôsobenia postáv, zbrane a taktiky boja, s dôrazom na strategické rozhodnutia. Môžete rekrutovať nových členov, trénovať a špecializovať ich, vytvárajúc rôznorodý tím na boj proti nepriateľom. Hra kombinuje prvky RPG s taktickým bojovým systémom. Fallout Tactics je jedinečná časť série Fallout, ktorá kombinuje bojovú stratégiu s RPG prvkami v postapokalyptickom svete.

  • Fallout 2
    Fallout 2 je pokračovaním kultovej postapokalyptické RPG hry, ktorá sa odohráva v alternatívnej verzii sveta po jadrovej apokalypse. V hre preberáte úlohu úlohu potomka "Vault Dwellera" z prvého dielu, ktorý sa vydáva na cestu cez spustošený svet zaplavenej Kalifornie, aby zastavil novú hrozbu. Hra ponúka obrovský a rozmanitý svet, ktorý môžete preskúmať a rozhodovať o svojich činoch a postavenia voči rôznym frakciám a postavám. Nový príbeh sa zameriava na boj proti tajnej organizácii. Máte možnosť vytvoriť si vlastné postavy s rôznymi zručnosťami a povolaniami, čo ovplyvňuje ich schopnosti a možnosti v hre. Okrem hlavného príbehu je v hre množstvo vedľajších úloh, ktoré vás budú motivovať k objavovaniu a plneniu rôznych úloh a misií. Fallout 2 zachováva charakteristický temný humor a vynikajúcu atmosféru postapokalyptického sveta, ktorý je bohatý na históriu a detaily.

  • Fallout
    Fallout je postapokalyptická RPG hra, ktorá sa odohráva v alternatívnej verzii sveta po jadrovej apokalypse. V hre hráte za "Vault Dwellera", ktorý sa vydáva na cestu do nehostinných pustošín, aby zachránil svoju komunitu. Hra ponúka temný humor, rozsiahly postapokalyptický svet a množstvo možností, ako formovať príbeh svojimi rozhodnutiami. Boje sa odohrávajú v reálnom čase s možnosťou zastavenia času na plánovanie taktík a strategií. Môžete stretnúť rôzne skupiny ľudí, mutantov a záhadné postavy, pričom každé rozhodnutie ovplyvňuje vývoj príbehu. Svojím inovatívnym prístupom k RPG žánru, ktorý kombinuje boj a rozhovory s rôznymi možnosťami, sa stal legendou medzi hráčmi. Fallout je považovaný za jednu z najvýznamnejších a najvplyvnejších RPG hier v hernom priemysle. Vydarený príbeh, postavy a prostredie sú základnými piliermi, ktoré udržiavajú túto hru na vrchole záujmu fanúšikov dodnes.

Obsah predajného balenia:

  • 7 kartičiek ktoré obsahujú kódy na hry
  • Mini nukleárna bomba s výbušnými zvukmi
  • Kódy na hry Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 a Fallout
  • Bomba obsahuje baterky

Trailer na Fallout 76

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách