Farming Simulator 22 CZ (Premium Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Farming Simulator 22 CZ (Premium Edition) - PC DVDFarming Simulator 22 CZ (Premium Edition) - PS5Farming Simulator 22 CZ (Premium Edition) - Xbox Series X|S
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 464552
GiantsCZ titulkyJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Farming Simulator 22 CZ (Premium Edition) [PS4]

O hre

Prémiový herný obsah: hra + 7 balíčkov + 2 rozšírenia!

Farming Simulator 22 Premium Edition plní sen každého farmára. Ponúka rozmanité poľnohospodárstvo so šiestimi mapami a gigantickým vozovým parkom so stovkami autentických strojov! S medzinárodne oceňovanou základnou hrou, siedmimi oficiálnymi balíčkami obsahu a dvoma rozšíreniami si začínajúci i vracajúci sa farmári užijú nekonečné množstvo rodinného obsahu pre kooperatívne aj kompetitívne farmárčenie.


Kľúčové vlastnosti

  • Novinka: rozšírenie Premium Expansion pridáva nové plodiny, mapu a stroje
    Súčasťou edície je tiež samostatne dostupné rozšírenie Premium Expansion, ktoré vás pozýva do Zielonky – nového prostredia v strednej Európe, ktoré je ideálne na pestovanie zeleniny: pridáva nové továrne, k zoznamu 20 plodín aj mrkvu, petržlen a červenú repu. Rozšírenie Premium Expansion pridáva viac ako 35 autenticky digitalizovaných a detailných vozidiel a strojov. V sérii debutujú výrobcovia Dewulf, Gorenc, Agrio a WIFO a spolu s nimi stroje od značiek BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ a ďalšie.

  • Vrátane obsahu Season pass z roku 1 a 2
    Táto edícia hry Farming Simulator 22 taktiež obsahuje nasledujúce balíčky: Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil, Hay & Forage a tiež ďalšie dva zatiaľ neoznámené balíčky. Súčasťou je aj rozšírenie Platinum Expansion zamerané na lesníctvo, ktoré do série prinieslo značku Volvo a obsahuje mnoho ďalších značiek, herných mechanizmov, novú mapu a ďalšie prvky.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách