Farming Simulator 22 CZ (Premium Expansion) PC

Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 464558
GiantsCZ titulky

Farming Simulator 22 CZ (Premium Expansion) [PC CIAB]

Herné rozšírenie vyžaduje zakladnú hru Farming Simulator 22!

O hre

Oživte svoj zážitok z hry Farming Simulator 22 s rozšírením Premium Expansion a pestujte čerstvú zeleninu na úplne novej mape! Využite špecializované stroje na siatie, zber a prepravu – a tešte sa na nové značky, výrobné reťazce a ďalšie.




Kľúčové vlastnosti

  • Nová mapa: Víta vás Zielonka!
    Naše nové prostredie inšpirované stredoeurópskym regiónom pripomína rozmanitú krajinu stredoeurópskych krajín. Úrodná pôda a zelenajúce sa polia medzi rybníkmi a riekami sú ideálne na sadenie plodín a budovanie podnikov.

  • Nové plodiny: Späť ku koreňom
    Do zoznamu pribudli tri plodiny: mrkva, petržlen a červená repa. Tieto zdravé koreňové plodiny rastú v riadkoch a vyžadujú špeciálne vybavenie – napríklad samohybný zberový stroj ZKIV od spoločnosti Dewulf. Nové výrobné reťazce umožňujú spracovanie zeleniny do výživných polievok a konzerv. Novinkou medzi produktmi sú aj zemiakové lupienky!

  • Nové vozidlá a stroje: viac ako 35 strojov
    Rozšírenie Premium Expansion obsahuje viac ako 35 autenticky digitalizovaných a detailných vozidiel a strojov. V sérii debutujú výrobcovia Dewulf, Gorenc, Agrio a WIFO a garáž rozširujú aj značky BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ a ďalšie. Pripravte si pôdu na pestovanie zeleniny pomocou pôdnych fréz GRIMME GF 400 a GF 800, zasaďte plodiny so strojmi z radu Kverneland Miniair Nova a urobte ich samohybnými a ťahanými kombajnmi Dewulf. A na záver sa o transport postará technika značky WIFO. Obsluhujte tieto a mnohé ďalšie stroje renomovaných značiek!

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách