Farming Simulator 22 CZ [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 436696
GiantsCZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Farming Simulator 22 CZ [Steam] [PC digital]

Tento rok sa vracia ultimátna a multimiliónová farmárska simulácia!

Pre rodiny s deťmi ideme opäť o krok vpred. Vďaka novým funkciám a vylepšeniam umožní Farming Simulator 22 každému začínajúcemu farmárovi kreatívne vybudovať svoju farmu - bez ohľadu na vek alebo profesiu v reálnom živote. Buď samostatne, alebo kooperatívne v multiplayeri až pre 8 hráčov na konzolách a na PC a Mac.

Nové plodiny, nové mapy, nové stroje a nové značky sú len začiatkom toho, čo hráči môžu očakávať. A navyše aj sneží: Hráči by sa mali pripraviť na vzrušujúce pridávanie sezónnych cyklov - ako aj na ďalšie funkcie, ktoré budú čoskoro oznámené!

Tlačenie snehu - a hĺbka simulovaného poľnohospodárstva!

Farming Simulator 22 ponúkne viac hĺbky vďaka množstvu nových prírastkov a teda najväčšiemu rozsahu hráčskej slobody v histórii série. Dve nové mapy a aktualizovaná alpská mapa Erlengrat budú klásť dôraz na rôzne druhy poľnohospodárskych operácií v jednotlivých ročných obdobiach.

So sadou viac ako 400 strojov a nástrojov od viac ako 100 autentických poľnohospodárskych značiek vrátane nových kategórií sa hráči môžu tešiť na vylepšenú a realistickú simuláciu ako kedykoľvek predtým. Ale aj pre nových hráčov bude ľahké ponoriť sa do poľnohospodárstva, chovu zvierat (vrátane roztomilých zvierat) a lesníctva.

Vytváranie ešte viac pohlcujúcich poľnohospodárskych svetov.

Farming Simulator 22 je založený na GIANTS Engine 9 a obsahuje mnoho technických vylepšení, ako napríklad realistickejšie chovanie AI a bohatšie svety. Vďaka týmto svetom budú hráči vtiahnutí ešte hlbšie do životného štýlu virtuálneho poľnohospodárstva: Napríklad motorické zvuky ich traktorov sa javia ešte realistickejšie vďaka výberu akustického stupňa a postupného dozvuku.

Lepší výkon na všetkých platformách: Vďaka podpore DirectX 12 pre Windows, streamovaniu textúr, optimalizácii viacerých vlákien, odstraňovaniu oklúzií a dočasnému vyhladzovaniu medzi inými optimalizáciami získa najnovší Farming Simulator zvýšenie výkonu na všetkých systémoch - čím vytvorí základ pre rovnomerné zložitejšie prispôsobenie úprav, aby ste si mohli vychutnať viac obsahu.

  • Názov vydavateľa: Giants Software
  • Názov vývojára Giants Software
  • Dátum vydania: 22.11.2021
  • Pegi: 3
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10 (64-bit)
    Procesor: Intel Core i5-3330 / AMD FX-8320
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 265
    Pevný disk: 35 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Farming Simulator 22 CZ, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2021 GIANTS Software GmbH. Published and developed by GIANTS Software. Farming Simulator, GIANTS Software and its logos are trademarks or registered trademarks of GIANTS Software. All rights reserved. All manufacturers, agricultural machinery, agricultural equipment, names, brands and associated imagery featured in this game in some cases include trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners. The agricultural machines and equipment in this game may be different from the actual machines in shapes, colours and performance. All other names, trademarks and logos are property of their respective owners.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách