Fatal Frame, Maiden of Black Water Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Fatal Frame, Maiden of Black Water - NSW
69,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438068
KoeiEN dabing

Fatal Frame, Maiden of Black Water [PS4]

Hororová hra v prostredí hory Hikami plnej záhad a nadprirodzených javov.

Príbeh

Hora Hikami bola kedysi uctievaná ako duchovné miesto. Sídlilo v ňom jedinečné náboženstvo založené na viere a zvykoch uctievania vody ako božstva a hovorí sa, že bolo miestom mnohých príšerných incidentov a záhadných javov. Tento tajomný a vzájomne prepletený príbeh sleduje troch protagonistov – Yuriho Kozukatu, Miu Hinasaki a Ren Hojo – ako každý z nich skúma zlovestnú horu Hikami, miesto, kde mnohí zomreli, a tajomstvá, ktoré skrýva.

Hra

Hráči používajú Camera Obscura, špeciálnu kameru schopnú odpudzovať pomstychtivých duchov a spečatiť ich sily, aby preskúmali horu Hikami a početné incidenty, ktoré sa tam v minulosti odohrali. Príbeh je rozdelený do samostatných misií a každú z nich vedie nový hlavný hrdina. Hrdinovia majú silu zvanú Shadow reading (čítanie tieňov), ktorá im umožňuje vycítiť zvyšky spomienok na ľudí, ktorí zmizli v hore. Tieto spomienky vedú hráčov hlbšie po tajných horských cestičkách, no čakajú na nich zlomyseľní duchovia, ktorí chcú, aby ste sa k nim pridali vo svete mŕtvych. Jediný spôsob, ako zahnať duchov, je zachytiť ich pomocou Camera Obscura. Keď je duch porazený, môžete tiež použiť schopnosť Glance, aby ste videli posledné okamihy jeho života. Okrem zapečatenia zlých duchov, ktorí na vás útočia, môže byť Camera Obscura použitá na odhalenie ďalších vecí, ktoré nie je možné vidieť ľudským okom a pomôže pri získavaní stratených vecí. Pomocou fotoaparátu a rôznych schopností budete môcť odhaliť tajomstvá posvätnej hory.

Nové prvky

  • Vylepšené rozlíšenie obrazovky
  • Nové oblečenie a doplnky
  • Nový režim Snap, kde môžete voľne umiestňovať postavy a duchov pre kreatívne zábery
  • Aktualizovaný zoznam duchov
  • Aktualizované ovládacie prvky a ďalšie


POZOR! Táto hra môže obsahovať obsah nevhodný pre všetky vekové kategórie alebo nemusí byť vhodný na pozeranie v práci: časté násilie, sebapoškodzovanie, samovraždy!





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách