FIFA 23 (Legacy Edition) [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
27,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451187
Electronic

FIFA 23 (Legacy Edition) [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

FIFA Women’s World Cup 2023 Update

Zakúste vrchol ženského medzinárodného futbalu v EA SPORTS FIFA 23 zásluhou šampionátu FIFA Women's World Cup Austrália a Nový Zéland 2023. Zahrajte si o najvytúženejšiu trofej v ženskom futbale. Koncom júna 2023 zamieri do FIFA 23 vo forme bezplatnej aktualizácie turnaj FIFA Women's World Cup Austrália a Nový Zéland 2023. Reprezentujte svoju krajinu a prežite šampionát FIFA Women's World Cup od EA SPORTS ako nikdy predtým. Tešte sa na všetkých 32 kvalifikovaných reprezentácií, špeciálnu výzdobu štadiónov, filmové zábery, audiovizuálne zápasové prvky, špeciálny komentár a samozrejme autentickú trofej, ktorú môžete na konci zdvihnúť nad hlavu.
EA SPORTS FIFA 23 Legacy Edition pre Nintendo Switch vychádza s najnovšími dresmi, klubmi a súpiskami z niektorých z popredných ligových súťaží sveta. Súčasťou budú aj špičkové ženské kluby a niektoré slávne štadióny sveta (vrátane úplne nových). FIFA 23 Legacy Edition ponúka aktualizovanú vizuálnu podobu a vylepšenú prezentáciu zápasov. Herné prvky ani režimy sa nijako nezmenia, zodpovedať budú tým z FIFA 22 pre Nintendo Switch bez akýchkoľvek noviniek a veľkých vylepšení v oblasti hrateľnosti oproti FIFA 22 Legacy Edition.

Kľúčové vlastnosti

  • HERNÝ SYSTÉM
    FIFA 23 Legacy Edition zahŕňa rovnaké prvky a funkcie herného systému, ktoré boli predstavené vo FIFA 22 Legacy Edition, bez akýchkoľvek noviniek a veľkých vylepšení.
  • ŽENSKÝ FUTBAL
    Vôbec prvýkrát sa vo FIFA 23 Legacy Edition predstaví ženský klubový futbal, zahrať si môžete Barclays FA Women's Super League (WSL) a France D1 Arkema (D1F).
  • NOVÉ ŠTADIÓNY
    Vo FIFA 23 Legacy Edition pre Nintendu Switch sa objavia nové štadióny z celého sveta, vrátane vôbec prvýkrát arén zo ženského futbalu, ako je štadión Manchester City Academy.
  • AUDIOVIZUÁLNA PODOBA
    FIFA 23 Legacy Edition ponúkne vylepšenú vizuálnu podobu s novou grafikou v herných ponukách, rovnako ako aktualizovaný komentár.
  • REŽIMY V LEGACY EDITION
    Nasledujúce režimy sa objavia vo FIFA 23 Legacy Edition s rovnakými hernými prvkami a inováciami z FIFA 22 Legacy Edition.
    Výkop, Režim Kariéra, Turnaje - licencované aj vlastné vrátane UEFA Champions League, Ženský medzinárodný pohár, Hry na zručnosti, On-line sezóny a priateľské zápasy, Lokálne sezóny
  • FIFA 23 Legacy Edition
    ponúkne v priebehu sezóny* vybraný počet herných udalostí režimu FIFA Ultimate Team.
    FIFA Ultimate Team zahrnie: Úlohy trénera, Sezóny pre jedného hráča aj on-line, Turnaje a On-line draft, Jeden on-line zápas, Výzvy tvorby mužstva, Hrdiny FUT, IKONY

Vaša FIFA, váš štýl

  • Konfigurácia konzoly
    FIFA vám ponúkne zábavu kdekoľvek, kedykoľvek a akokoľvek chcete. Pripojte ju k televízii a hrajte sami, či vo viacerých hráčoch, alebo pokračujte v hraní týchto režimov, aj keď vyrazíte von:
    V doku, Prenosné, Na stole, Spoločne v rámci lokálneho pripojenia
  • Podpora rozdeleného ovládača Joy-Con
    Táto ovládacia schéma, vytvorená špeciálne pre Nintendo Switch, vám umožňuje hrať s priateľmi kedykoľvek a kdekoľvek. Bez potreby ďalšieho hardvéru môžu hráči rozpojiť ovládače Joy-Con a baviť sa v režimoch pre viacerých užívateľov doma alebo vonku. Joy-Con je vo FIFA 23 Legacy Edition podporovaný vo variantoch:
    Prenosné, Duálne, Jednotné (Poznámka: FIFA 23 Legacy Edition bude tiež podporovať konfiguráciu Pro Controller.)
  • Lokálne sezóny
    Lokálne sezóny predstavujú exkluzívny spôsob hrania na Nintende Switch. Pozvite kohokoľvek zo svojho okolia a sledujte rozličné štatistiky zo stretnutia v rámci päťzápasovej sezóny vo FIFA. (* Živý obsah FUT pre FIFA 23 Legacy Edition na Nintende Switch sa bude líšiť od živého obsahu FUT vo FIFA 23 na platformách Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, PC (Origin a Steam) a Stadia.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách