Figúrka Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Marvel)

69,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 471506

Figúrka Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Marvel) [DS-129]

Exkluzívnazberateľská figúrka Doctor Strange in the Multiverse of Madness zo sveta Marvel komiksov, nenechajte si ujsť príležitosť pridať si tento jedinečný zberateľský kúsok do Vašej zbierky!

  • O filme
    Doktor Strange je americký akčný film z roku 2016, ktorý natočil režisér Scott Derrickson podľa komiksov o Doctorovi Strangeovi. V hlavnej úlohe neurochirurga, ktorý sa naučí mystické umenie mágie a musí zachrániť Zem pred hrozbou z inej dimenzie, sa predstavil Benedict Cumberbatch. Film získal nomináciu na Oscara za najlepšie vizuálne efekty. V máji 2022 vyšlo pokračovanie, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

  • O postave
    Stephen Strange bol veľmi talentovaný, zároveň však veľmi arogantný chirurg, ktorého sľubnú lekársku kariéru prekazila vážna autonehoda. Pri nej si poranil nervy v rukách tak ťažko, že v nich už nedokázal udržať nástroje, aby mohol ďalej operovať. Utratil celý majetok za to, aby sa mu nejakým zázrakom zmrzačené ruky uzdravili, ale neúspešne. Takmer bez peňazí prepadol zúfalý Stephen beznádeji a už neveril, že by mu ešte niekto mohol pomôcť. Potom sa však počul o zázračnom tibetskom mystikovi menom Ancient One, ktorý je schopný konať zázraky. Keď sa mu ho podarilo nájsť, požiadal ho o pomoc. Počas pobytu sa Stephenovi podarilo odhaliť sprisahanie, ktoré plánoval Ancientov učeň Baron Mardo s cieľom zavraždiť svojho pána, a porazil ho. Keď Ancient One spoznal čistotu a obrovskú odvahu Stephenovej duše, rozhodol sa naučiť ho umeniu kúziel a mágie a urobiť z neho najmocnejšieho čarodejníka sveta!
  • Multiverse of Madness
    America Chavezová a verzia Stephena Strangea sú prenasledovaní démonom v priestore medzi vesmírmi pri hľadaní Knihy Vishanti. Strange je zabitý a Chavezová náhodne vytvorí portál, ktorým prenesie seba a Strangeovu mŕtvolu na Zem-616. Stretávajú sa s Wandou Maximoffovou (Scarlet Witch), ktorá chce prevziať schopnosti Chavezovej, aby sa mohla stretnúť so svojimi deťmi. V tomto filme sa postavy premiestňujú v mnohovesmírnej dimenzii a bojujú za svoje životy. Pri hľadaní pomoci sú Strange a Chavezová zadržaní Najvyšším čarodejníkom zo Zeme-838 Karlom Mordom a privedení pred Iluminátov, skupinu pozostávajúcu z Morda, Peggy Carterovej, Blackagara Boltagona, Marie Rambeau, Reeda Richardsa a Charlesa Xaviera. Strange, Chavezová a Palmer vstupujú do priestoru medzi vesmírmi, aby našli Knihu Vishanti, ktorá by ich zachránila, no objaví sa Wanda a zničí ju. S Wongovou pomocou Strange zachráni Chavezovú pred Wandou a povzbudí ju, aby využila jej schopnosti. Chavezová transportuje Wandu na Zem-838, kde vidí Billyho a Tommyho, ako od nej v strachu cúvajú, zatiaľ čo plačú pre svoju skutočnú matku. Uvedomujúc si chyby vo svojich cestách, Wanda ustupuje a využíva svoje sily na zvrhnutie Mount Wundagore, pričom súčasne zničí všetky kópie postáv v celom multivesmíre a obetuje sa pritom. Chavezová vracia Strangea a Palmera do ich príslušných vesmírov.

  • Figúrka ako momentka z filmu
    Medzi mnohými zloduchmi z filmu Doctor Strange 2 Into The Multiverse je nečakaný jednooký mimozemšťan s chápadlami, ktorý bol prvýkrát videný už v roku 1972 v komiksoch. V centre diania vo vzrušujúcom boji so Stephenom Strangeom sa títo dvaja pobijú na rušnej ulici s mnohými šokovanými divákmi, ktorí sa ocitli v krížovej paľbe!

  • Nesmie chýbať vo vašej zbierke
    Figúrka Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva zobrazuje postavu tak, ako sa objavuje v rovnomennom filme, kde ju stvárnil Benedict Cumberbatch. Kolekcia D-Stage od "Entertainment Experience Brand" Beast Kingdom spúšťa na oslavu filmu od Marvelu túto veľmi detailnú 360-stupňovú diorámu! Postavíte Doctora Strangea proti mimozemšťanovi Gargantosovi a títo dvaja sa ocitnú uprostred mimoriadne napínavo vyzerajúceho boja.

  • Originálna verzia
    Figúrka je vyrobená z kvalitného materiálu s dôkladným spracovaním detailov aplikácií a precíznym sochárskym a maliarskym spracovaním. Vďaka precíznej výrobe a vysoko detailnému lakovaniu vás táto 17 cm vysoká figúrka vezme priamo do stredu diania. Dodáva sa v celofarebnej krabičke s s certifikátom pravosti.

Vlastnosti sošky

  • Vyrobené z vysoko kvalitného PVC
  • Detailné záhyby a textúry tkanín
  • Autenticky podrobná socha
  • Vypracované na základe filmového spracovania
  • Licencovaný produkt

Rozmery

  • Výška cca 17 cm
  • Hmotnosť cca 0,3 kg

Obsah balenia:

  • Figúrka
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách