FIXED Mini charger adapter with USB-C, PD 20W, black, vystavený, záruka 21 mesiacov

17,90 €
15,99 €
Cena bez DPH: 13,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 474941
Fixed
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

FIXED Mini charger adapter with USB-C, PD 20W, black, vystavený, záruka 21 mesiacov [FIXC20M-C-BK]

  • Plne funkčný tovar, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (IČ: 12 mesiacov).

    O produkte

    Miniatúrna sieťová nabíjačka novej generácie FIXED Mini s výkonom 20W sa postará o doplnenie energie vo vašom modernom smartfóne, tablete alebo inej elektronike. Vďaka USB-C portu s podporou Power Delivery 3.0 dokáže doplniť energiu pre kompatibilné zariadenia výkonom až 20W a výrazne tak skráti dobu nabíjania oproti klasickým nabíjacím adaptérom. Je preto ideálna predovšetkým na nabíjanie najmodernejších smartfónov a tabletov značky Apple aj ako doplnok MagSafe nabíjačky. Telo nabíjačky je naozaj miniatúrne, ľahko sa zmestí aj na horšie dostupné zásuvky za nábytkom a podobne. Nabíjanie je maximálne bezpečné a nehrozí žiadne prehrievanie ani prepätie. S nabíjacím adaptérom FIXED už nebudete mať strach, že vám dôjde energia vo vašom mobilnom zariadení, či už ste doma, v kancelárii alebo na cestách.



    Technická špecifikácia
    Port 1 x USB-C Power Delivery 3.0
    Celkový výstup 20 W
    Určenie Sieťové EU zásuvky
    Technické detaily Vstup: AC 100-240V, 50/60 Hz, 0,8A
    Výstup: USB-C DC 5V/3A, 9V/2,22A, 12/1,67A, 20W celkom
    Rozmery 6,5 x 3 x 3 cm

    Obsah predajného balenia

    • FIXED Sieťová mini nabíjačka


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách