Fort Solis (Limited Edition) PS5

39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 467280
MeridiemEN dabing

Fort Solis (Limited Edition) [PS5]

O hre

Víta vás Fort Solis!

Jack reaguje na nezvyčajný poplach z odľahlej ťažobnej základne a prichádza na temný a opustený Fort Solis. Kvôli varovaniu o blížiacej sa búrke sa vydá do vnútrozemia, aby mohol nadviazať zúfalý kontakt. Zatiaľ čo sa noc tiahne, udalosti sa priostrujú, vymykajú sa kontrole a záhada tunajšieho diania sa posádke pomaly začína vyjavovať. Búrka sa blíži, čo Jackovi bráni v úteku, a tak sa snaží vydržať až do rána.


Kľúčové vlastnosti

  • Dych vyrážajúci príbehový thriller na Červenej planéte: Príbeh sa rozpráva v štyroch kapitolách. Môžete dokončiť Fort Solis počas jednej relácie, alebo hrať jednu kapitolu po druhej.

  • Strhujúce rozprávanie príbehu: Fort Solis si kladie za cieľ ponúknuť verný zážitok navrhnutý tak, aby hráča úplne pohltil počas dlhej noci. Vďaka výkonom od hercov, ako sú Roger Clark, Troy Baker a Julia Brown, ponúkne Fort Solis emócie, strach, empatiu a mnoho ďalšieho, a to v každej kapitole.

  • Prevratná grafika: Fort Solis prinesie hráčom novú úroveň detailov a animácií tvárí a tiel. Život realistickému svetu vo Fort Solis vdychuje Unreal Engine 5.2!

  • Izolovaný ťažobný komplex: Kostra Fort Solis je vybudovaná nad zemou aj v podzemí. Základňa obsahuje celý rad lokácií s vlastným prízemím aj podzemnými poschodiami. Hráči budú môcť preskúmať izolovaný povrch sužovaný búrkou, desivé servisné tunely bez akéhokoľvek svetla alebo celý rad oddelení, vďaka ktorým Fort Solis funguje na každodennej báze, ako je strojáreň, ošetrovňa a komunikačné centrum.

  • Dodatočný príbehový obsah: V priebehu príbehu je možné lokácie navštevovať opäť a užiť si dodatočný príbehový kontext, alebo môže ďalej slúžiť ako pozadie osudu, ktorý Jacka očakáva s každou ďalšou hodinou.

Limited Edition obsahuje:

  • Hra Fort Solis
  • Špeciálny 3D obal
  • Pohľadnica s metalízovým efektom

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách