Forza Motorsport Xbox Series X|S

+ Darček: Forza Motorsport nálepky v cene 9,99 €
79,99 €
62,99 €
Cena bez DPH: 52,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 466161
MicrosoftEN dabing
 
Chceš ušetriť 12 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 50,99 €

Forza Motorsport [Xbox Series X|S]

Darček - Forza Motorsport nálepky v cene 9,99 €
Najrýchlejší dostanú k predobjednávke nálepky.
Zobraziť celý popis darčeka

Na prístup k online hre pre viacerých hráčov sa vyžaduje zlaté členstvo Xbox Live.




O hre

UVIDÍME SA NA ŠTARTOVNEJ ČIARE!

Predbehnite konkurenciu vo svojej úplne novej kariére vo Forza Motorsport. Pretekajte s priateľmi v režime pre viacerých hráčov. Súťažte vo viac ako 500 autách na svetoznámych dráhach s prevratnou umelou inteligenciou a pokročilou fyzikou.


Kľúčové vlastnosti

  • Predbehnite konkurenciu využitím viac ako 800 upgradov výkonu v úplne novej zábavnej hre pre jedného hráča plnej odmien – v kariérnom režime Builders Cup Career Mode.

  • Pretekajte s priateľmi v rozhodujúcich podujatiach pre viacerých hráčov so stratégiou zameranou na pneumatiky a palivo, štruktúrou inšpirovanou pretekárskym víkendom a novými hodnoteniami jazdcov a bezpečnosti.

  • Súťažte s jazdcami v podobe prevratnej umelej inteligencie, pokročilou fyzikou, výkonnými asistentmi, novými systémami chrániacimi pred poškodením a znečistením a realistickými fotografickými vizuálnymi prvkami s pretekaním Ray Tracing v reálnom čase.

  • Vyskúšajte si viac ako 500 realistických áut v 20 svetoznámych prostrediach vrátane lokalít obľúbených medzi fanúšikmi a viacerých trás, pričom každý režim ponúka úplne dynamické sledovanie dňa s počasím a jedinečnými jazdnými podmienkami.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách