Fresh Start Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Fresh Start - PS5
29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467303
MergeEN titulky

Fresh Start [NSW]

O hre

Vitajte vo svete, ktorý potrebuje vašu pomoc! Fresh Start je odpočinková hra pre jedného hráča, v ktorej sa vydávate na dôležitú misiu s cieľom vyčistiť svet a navrátiť prírode jej niekdajšiu sviežosť a farebnosť. Pomáhajte zvieratám, riešte hádanky, starajte sa o rastliny a sledujte, ako sa vám priamo pred očami mení svet k lepšiemu.


Kľúčové vlastnosti

  • Zachráňte prírodu okolo seba
    Do rúk sa vám dostáva úžasný nástroj – kombinácia vysávača a záhradnej hadice! Cestujte s ním po svete a zmývajte s jeho pomocou z povrchu zeme hromady blata a špiny. Všetky vysaté a nazbierané odpadky potom zrecyklujte a premeňte na cenné body skúseností.

  • Rozvíjajte svoje zručnosti
    Utrácajte body skúseností získané pri upratovaní sveta za všemožné vylepšenia v obchode so zručnosťami a využite svoje ťažko nadobudnuté skúsenosti na to, aby ste zvýšili efektivitu svojej práce.

  • Zalievajte uschnuté rastliny a navracajte im krásu
    Priveďte suché a odumreté rastliny späť k životu blahodarnou silou vody. Postriekajte tie, ktoré práve vyrašili, a pomôžte im rozkvitnúť v plnej sile! Nezabudnite ale, že nielen rastliny potrebujú vodu, aby sa prebudili k životu.

  • Pomáhajte ostatným a nadväzujte priateľstvo
    Pri cestovaní po svete stretnete celý rad roztomilých a jedinečných tvorov v núdzi. Zužitkujte svoje zručnosti, vráťte im do života pohodu a šťastie a získajte si tak ich vďačnosť a priateľstvo.

  • Pátrajte po tajomných predmetoch a riešte hádanky
    Nebudete to ale mať také jednoduché, ako si možno myslíte! Okrem upratovania sveta na vás na každom mieste, na ktoré vás vaša cesta zavedie, budú čakať aj ďalšie rozmanité úlohy – nájdite časti hádaniek a kúsky mechanizmov ukryté po mapách a opravte svoje poškodené vozidlá, zožeňte dávkovače krmiva a nasýťte hladujúce zvieratá alebo objavujte svätyne, tábore a ďalšie miesta!


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách