Gangs of Sherwood Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Gangs of Sherwood - PC CIABGangs of Sherwood - PS5
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 464528
NACONEN dabing

Gangs of Sherwood [Xbox Series X|S]

O hre

Gangs of Sherwood je kooperatívna akčná hra pre 1–4 hráčov odohrávajúcich sa v novom poňatí sveta Robina Hooda. Vďaka moci Kameňov mudrcov sú vojská šerifa z Nottinghamu silné ako nikdy a ľud Anglicka je utláčaný viac ako kedykoľvek predtým.


Kľúčové vlastnosti

  • POSTAVTE SA DO ČELA VZBURY
    Hrajte za Robina, Marianu, brata Tucka alebo Malého Johna, štyroch hrdinov s jedinečnými, plne prispôsobiteľnými hernými štýlmi, a vydajte sa drancovať bohatstvo, ktoré neskôr rozdáte chudobným. Od Sherwoodského lesa až po šerifov hrad vám cestu vpred zatarasia hordy nepriateľov. Kombinujte bojové štýly rôznych hrdinov, aby ste prekazili tyranove plány, mohli sa stretnúť s efektívnejšími vojakmi, hrozivými vojnovými strojmi a desivými bossmi, na ktorých pri svojom postupe nevyhnutne narazíte.

  • BERTE BOHATÝM, ABY STE MOHLI DÁVAŤ CHUDOBNÝM
    Zlepšite si reputáciu zachraňovaním nevinných životov a rozdávaním koristi ľuďom. Tým odomknete nové vylepšenia a ešte ničivejšie kombá. Utrácajte zvyšné zlatky u obchodníkov, aby ste si vylepšili vybavenie a prispôsobili svoje schopnosti svojmu štýlu boja.

  • KOOPERATÍVNA AKCIA AŽ PRE 4 HRÁČOV
    Vykonávajte čím ďalej pôsobivejšie kombá a spolupracujte s ostatnými členmi svojho tímu. Časom sa naučíte kombá, ktoré vám prinesú maximálny pôžitok. Stretnite sa s priateľmi vo svojom úkryte a určite najlepšiu stratégiu ešte pred misiou. Potom si všetko môžete vyskúšať na bojovom poli.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách