Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
28,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447989
Microids

Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Úspešná závodná hra prichádza v poslednom kole v ultimátnej edícii, ktorá je kompletnejšia, než kedykoľvek pred tým!

O hre

S pedálom na podlahe jazdite na viac ako 1800 míľach ciest. Naprieč Alpami, uprostred Yellowstonského parku, na púšti, alebo pozdĺž pobreží Stredomoria. Bojujte o udržanie pozície na viac ako 250 tratiach, medzi ktorými nájdete šampionáty, misie a výzvy. Gear.Club Unlimited 2, arkádová závodná hra je späť v konečnej (a vylepšenej!) edícii. Užite si všetok obsah Gear Club Unlimited 2 a objavte nové pocity z jazdy. Vychutnajte si jazdu na jednoduchých cestách a okruhoch, ale aj výzvy rýchlosti a vytrvalosti... ale vždy s prestížnymi vozidlami! Ovládnite preteky a porazte svojich súperov! Jazdite na legendárnych autách Porsche, alebo na ikonických vytrvalostných autách, ako je Ford GT40 MK I Gulf, na oficiálnom pretekárskom okruhu 24H Le Mans v šampionáte Endurance Championship... alebo si len tak pre radosť zajazdite na viacerých povrchoch! Budete potrebovať veľa talentu a vytrvalosti a veľký tlak na plynový pedál, aby ste boli najlepší! V režime kariéry môžete zachrániť rodinný pretekársky tím pred bankrotom tak, že budete vyzývať charizmatických jazdcov rôznych národností.
  • Objavte režim Porsche Series a jazdite na najprestížnejších vozidlách tohto slávneho výrobcu, aby ste dostali príležitosť jazdiť na ikonickom 911 930 Turbo.
  • Vyskúšajte režim Endurance Championship, zameraný na motoristický šport, v kampani venovanej pretekom 24H Le Mans a vozidlám GT: pripravte sa na preteky, spravujte hladinu paliva, eróziu pneumatík a zastávky v boxoch.
  • Vytvorte a spravujte svoj klub a naverbujte najlepších hráčov, ktorí vám skrížia cestu.
  • Môžete sa postaviť súperiacim klubom z celého sveta a viesť svoju posádku na vrchol rebríčka.
  • Spravujte svoju garáž a urobte z nej parádny priestor! Obdivujte svoju zbierku pretekárskych áut získaných počas vašich pretekov.
  • Gear Club Unlimited 2 ponúka viac ako 50 licencovaných vozidiel od niektorých z najprestížnejších svetových výrobcov.
  • Sám alebo s priateľmi - hra ponúka veľa možností pre viacerých hráčov, až pre 4 hráčov v miestnom režime rozdelenej obrazovky a až 8 hráčov online a v režime LAN.
  • Nájdite všetky Gear.Club Unlimited 2 DLC pre najúplnejší pretekársky zážitok a hodiny rýchlej jazdy!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách