Genesis Krypton 770 RGB Profesionálna herná myš

Cena s DPH
40,99 €
Cena bez DPH: 34,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 442703
Genesis

Genesis Krypton 770 RGB Profesionálna herná myš [NMG-1163]



Spoznajte Krypton 770

Ambiciózni hráči potrebujú špičkové vybavenie, aby mohli naplno využiť svoj potenciál. Optická myš Krypton 770 je smrtiacou zbraňou v ruke každého správneho hráča. Je vybavený jedným z najlepších svetových senzorov, špičkovým softvérom a niekoľkými ďalšími funkciami, vďaka ktorým budete vždy víťazom. Je doplnený RGB osvetlením a pôsobivým pútavým dizajnom. Krypton 770 je ergonomická myš s rozmermi a hmotnosťou, ktorá osloví veľa hráčov, ktorí chcú mať hru plne pod kontrolou.



PMW 3360 – WINNER’S HEART

Optický snímač je pre hráča najdôležitejším prvkom profesionálnej myši. Krypton 770 má jeden z najlepších snímačov na trhu, teda PMW 3360 od PixArt.



AKO RÝCHLO LEN CHCETE

Prepínač DPI nad rolovaním vám umožní manipulovať s rozlíšením počas hry a vybrať si jednu zo šiestich úrovní, ktoré si môžete upraviť podľa svojich predstáv. Definícia šiestich najdôležitejších parametrov DPI (v 100 intervaloch) prepožičiava ešte väčšiu kontrolu nad hrou. Každá úroveň môže mať tiež svoje vlastné preddefinované zafarbenie svetla. Rozlíšenie DPI sa pohybuje od 100 do 12 000, čo je ďalšia výhoda snímača v myši Krypton 770.





SPOĽAHLIVÉ SWITCHE A ODOLNÉ KOMPONENTY

Myš je vybavená spínačmi OMRON so životnosťou 20 miliónov kliknutí. Navyše bol vyrobený z odolných komponentov a materiálov ako sú: nylonový opletený kábel a gumené bočnice, aby sa predĺžila životnosť zariadenia a zvýšil komfort používania.



NAPROGRAMOVANÉ K ÚSPECHU

Dostať z hernej myši každý kúsok výkonu nie je možné bez pokročilého softvéru. Genesis Krypton 770 sa dodáva so špeciálnym softvérom, ktorý uľahčuje programovanie špecifických funkcií pre každé zo siedmich tlačidiel, výber farieb a efektov z palety RGB a úpravu obľúbených profilov a makier. Navyše, vďaka vstavanej pamäti myš ukladá vaše nastavenia, keď chcete použiť LAN alebo keď si chcete zahrať s priateľmi.





VYHRÁVA V MILIÓNOCH FARIEB

Svetlo RGB Prismo Effect dodáva myši Krypton 770 šarm. V palete 16 miliónov farieb si určite nájdete tie svoje. Softvér dáva možnosť nastaviť farby pre každú použitú úroveň DPI. Ďalšou výhodou je možnosť definovať farbu každej jednej diódy a vybrať si jeden z jedenástich svetelných efektov. Ak chcete bleskové efekty vypnúť, môžete ich jednoducho vypnúť.



Technická špecifikácia
Parametre
Vstavaná pamäťÁno
Životnosť tlačidiel20 mil.
Maximálne rozlíšenie12 000 DPI
Programovateľné tlačidláÁno
Farba podsvieteniaRGB
VlastnostiOdolné spínače OMRON, vstavaná pamäť
FunkcieÚprava DPI, dostupné profily, dostupné makrá
Model snímačaPixart PMW3360
ŠpecializovanýPre hráčov
Maximálna snímková frekvencia12 000 FPS
Maximálna rýchlosť sledovania250 palcov/s
Hmotnosť138 g
Farbačierna
ZdrojUSB (5V)
OsvetlenieÁno
softvérÁno
Vzorkovacia frekvencia1 000 Hz
Typ kĺzaniateflón
Zrýchlenie50 G
Počet programovateľných tlačidiel7
Pridané vlastnostiPlug&Play
Počet tlačidiel7
Rozhodnutie100 - 12 000 DPI
SenzorOptické
KomunikáciaDrôtové
Dĺžka kábla180 cm
KonektoryUSB typu A
Podporované operačné systémyWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 11, Windows 10, Linux, Android
Výška43 mm
Šírka69 mm
Dĺžka130 mm



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách