Genesis Vanad 300 Držiak kábla myši

17,99 €
10,99 €
Cena bez DPH: 9,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 442943
Genesis

Genesis Vanad 300 Držiak kábla myši [NBU-1441]



Spoznajte Vanad 300

Myš bungee Genesis Vanad 300 je malé zariadenie, ktoré podporuje kábel myši, čím zvyšuje jej kontrolu a rýchlosť pohybov počas virtuálnych stretov. Flexibilné rameno z mäkkej gumy umožňuje hráčovi voľne pohybovať myšou a zároveň funguje ako organizér, ktorý umožňuje organizovať stôl zo zamotaných káblov. Gumové svorky na ramene sa prispôsobia každej hrúbke kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • STABILNÁ KONŠTRUKCIA
    V prípade myší bungee zariadení je dôležitou vlastnosťou ich stabilná konštrukcia. Vanad 300 je vybavený tromi gumenými protišmykovými nožičkami, ktoré ho udržia na mieste aj pri náhlych pohyboch myši.
  • RÝCHLEJŠIA REAKCIA A PLYNULEJŠIE POHYBY
    Genesis Vanad 300 výrazne zlepšuje herný komfort, pretože eliminuje trenie kábla o stôl a znižuje hmotnosť myši pri podpore kábla, čo výrazne zvyšuje reakciu hráča, zrýchlenie myši a plynulosť pohybov. Ďalšou výhodou Vanad 300 je herný vzhľad a červené podsvietenie, ktoré bude určite zaujímavou vychytávkou na stole náruživého hráča.
  • Vstavaný USB HUB
    Funkčnosť Vanad 300 je zvýšená zahrnutím integrovaného 4-portového USB 2.0 HUB, ktorý umožňuje jednoduché pripojenie akýchkoľvek USB zariadení v dosahu vašej ruky, čo rieši problém nedostatku voľných USB portov v počítači a poskytuje voľný prístup k správe. pripojených zariadení. HUB je napájaný odnímateľným 150 cm dlhým USB káblom.





Technická špecifikácia
Parametre
Počet portov USB typu A4
Verzia USB2.0
PlošinaPC
Kompatibilný štandard napájanianie
Aktívny rozbočovačnie
Rýchlosť prenosu dát0 - 480
Farbačierna
ZdrojUSB-A
Dĺžka kábla150 cm
KonektoryUSB Type-A, Micro USB
Podporované operačné systémyWindows 10, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Linux, Android 4.2.2
Výška97 mm
šírka127 mm
Dĺžka127 mm


*Obrázky sú len ilustračné a skutočnosť sa môže líšiť.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách