Gerda: A Flame in Winter (The Resistance Edition) Nintendo SWITCH

39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 468953
MeridiemEN dabing

Gerda: A Flame in Winter (The Resistance Edition) [NSW]

O hre

Nad pokojnou dánskou dedinkou Tinglev prestáva padať sneh, ale nič už nebude ako predtým. Uprostred okupácie počas druhej svetovej vojny sa ponoríte do života Gerdy, ktorej pokojnou existenciou otriasajú hrôzy vojny. Budete robiť zásadné rozhodnutia, ktoré rozhodnú o jej osude a osude jej blízkych. V tejto pútavej príbehovej hre založenej na skutočných udalostiach budete mať pod kontrolou Gerdine rozhodnutia. Budete sa musieť rozhodnúť, kam ísť, ako konať a komu dôverovať. Každé rozhodnutie bude mať hlboké následky a ovplyvní vývoj príbehu. Preskúmajte dánsku dedinu a jej okolie, ktoré pohltila temnota nacistickej okupácie. Zoznámte sa s postavami s dojemnými príbehmi a srdcervúcimi morálnymi dilemami. Vaša schopnosť riešiť náročné situácie a čeliť výzvam ovplyvní osud Gerdy a ľudí okolo nej. Pripravte sa na dojemnú a náročnú cestu, na ktorej vaše rozhodnutia budú mať zásadný význam. Čo by ste urobili, aby ste ochránili svojich blízkych v čase vojny? Zistite to, keď sa ponoríte do príbehu Gerdy a jej boja o prežitie v ťažkých časoch.


Kľúčové vlastnosti

  • Využite váš potenciál na maximum
    Využite maximum z toho, čo máte: svoje osobnostné body, oddanosť a zdroje. Váš vzťah s ľuďmi a frakciami určí, ako sa bude váš príbeh vyvíjať. Zlepšite mentálne zručnosti Gerdy premietnutím jej skúseností do denníka, aby ste získali body osobnostných zručností. Použite tieto zručnosti počas udalostí a konverzácií na odomknutie špeciálnych akcií, získanie dôvery ostatných alebo zabránenie tomu, aby vás podozrievali.

  • Nájdite ten správny záver
    Môžete si vybrať, kde a kedy budete objavovať – ale robte to múdro, pretože ľudia sa pohybujú a udalosti môžu byť časovo citlivé. Keď budete skúmať a napredovať, vaše rozhodnutia vás pošlú mnohými rôznymi cestami rozprávania. Urobíte čokoľvek, aby ste zachránili Andersa, alebo sa budete pevne držať svojej morálky? Vaše činy povedú k niekoľkým pálčivým záverom a zmenia osud vašej komunity v Gerda: A Flame in Winter.

The Resistance Edition obsahuje:

  • Základnú hru
  • Záložku
  • Pohľadnice
  • Špeciálny obal
  • Dokumentácia

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabingPL dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách