Ghostbusters: The Video Game (Remastered) [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440880
MadDogEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Ghostbusters: The Video Game (Remastered) [Steam] [PC digital]

Obľúbená a kritikou uznávaná videohra Ghostbusters je späť! Pripojte sa k tímu Ghostbusters, bojujte s príšerami, chytajte duchov, hľadajte artefakty a nechajte sa výbuchom zničiť takmer všetko okolo vás v tejto remasterovanej verzii dobrodružstva z pohľadu tretej osoby Ghostbusters: The Video Game.

Kampaň pre jedného hráča vás prevedie príbehom plným tajomstva a dobrodružstva. Autentický zážitok obsahuje hlasy a herné podobizne Billa Murrayho, Dana Aykroyda, Harolda Ramisa a Ernieho Hudsona v originálnom príbehu, ktorý napísali scenáristi pôvodných filmov – Dan Aykroyd a Harold Ramis. Otestujte si schopnosti tímu vo veľkých súbojoch s bossmi.

Použite PKE meter na skenovanie prostredia a artefaktov a svoj protónový balík na chytanie duchov všetkých typov. Okrem klasického režimu toku protónov použite experimentálne režimy streľby na riešenie environmentálnych hádaniek a pridajte do boja nejaké korenie. Chceli ste niekedy hodiť ducha do pasce pomocou slizovej šnúrky? Teraz môžeš!

Pripevnite si dnes protónový obal a pamätajte: Neprekračujte potoky!



  • Názov vydavateľa: Saber Interactive
  • Názov vývojára Mad Dog Games, LLC
  • Dátum vydania: 04.10.2019
  • Pegi: 12
  • Žáner: Akčná

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 SP2
    Procesor: Intel i3
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 630
    Voľné miesto na disku: 24 GB




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Ghostbusters: The Video Game Remastered, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    "GHOSTBUSTERS" with the "GHOST DESIGN" is a trademark of Columbia Pictures Industries, Inc. "GHOSTBUSTERS" and "GHOSTBUSTERS 2" movies: © 1984, © 1989 Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved. Developed by Terminal Reality, Inc. Additional development by Saber Interactive. Published by Mad Dog Games. Facial Animation software provided by FaceFX. © 2002-2007, OC3 Entertainment, Inc. and its licensors. All rights reserved. Copyright (C) 2002-2008 Xiph.Org Foundation and contributors.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách