Ghostrunner 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Ghostrunner 2 - Xbox Series X|S
39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 467336
505EN dabing

Ghostrunner 2 [PS5]

O hre

Skropte okolie krvou v očakávanej hardcore akčnej hre Ghostrunner 2, odohrávajúcej sa rok po udalostiach prvého dielu. Prežite nové dobrodružstvo z vlastného pohľadu v postapokalyptickom kyberpunkovom svete budúcnosti, v období po skone despotickej vládkyne mrakodrapu Dharma Tower, slúžiaceho ako posledné útočisko ľudstva. Hlavný hrdina Jack sa vracia, aby sa postavil násilníckemu kultu vzývajúcemu umelú inteligenciu, pochádzajúcemu zo sveta za múrmi mrakodrapu, a pri tom pomohol vytýčiť smer ďalšieho vývoja ľudstva.
Pokračovanie ponúka rovnako neuveriteľne návykový mechanizmus boja s katanou, hlbší prieskum sveta rozprestierajúceho sa za múrmi Dharma Tower, nelineárne úrovne s komplexne spracovanou jazdou na motorke, atraktívne nové herné režimy a samozrejme všetku akciu, ktorú ste milovali na prvom Ghostrunneri. Súboje s bossmi sú teraz navyše interaktívnejšie a umožňujú vám slobodne sa rozhodnúť, akým spôsobom sa pokúsite vyjsť víťazne zo stretov s najhúževnatejšími protivníkmi.





Kľúčové vlastnosti

  • Staňte sa dokonalým kybernindžom
    Ghostrunner 2 prináša nové zručnosti, ktoré vám umožňujú byť kreatívnejší a ľahšie zvládnuť aj tie najnáročnejšie súboje. Nepriatelia v hre Ghostrunner 2 sa však správajú jedinečne v závislosti na schopnostiach, ktoré proti nim používate a pri každom stretnutí tak predstavujú úplne novú výzvu. Systém postupného rozvoja postavy bol kompletne prepracovaný a umožňuje vám slobodne experimentovať a prispôsobiť si hrateľnosť podľa svojich predstáv.

  • Pútavé, ohromujúce funkcie
    Pokorte hádanky virtuálneho sveta zvaného Cybervoid. Postavte sa novým mocným nepriateľom a kliestnite si cestu interaktívnymi prostrediami obsahujúcimi vybuchujúce sudy, zničiteľné múry, neutrálne entity ochotné vám pomôcť a nespočetné množstvo najrôznejších vylepšení, vďaka ktorým budú súboje pôsobiť stále napínavo a sviežo. Stále nemáte dosť? Ponorte sa ešte hlbšie do histórie herného sveta a príbehu prostredníctvom nového systému rozhovorov.

  • Zvuky kybersveta
    Zachráňte ľudstvo vo veľkom štýle a decimujte protivníkov za počúvania podmanivého synthwave soundtracku s novou hudbou od autorov ako Daniel Deluxe, We Are Magonia, Gost, Dan Terminus a Arek Reikowski.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách