GeForce RTX 3050 EAGLE OC 6 GB

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
299,99 €
214,99 €
Cena bez DPH: 179,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 473877
Gigabyte

GeForce RTX 3050 EAGLE OC 6 GB [GV-N3050EAGLE OC-6GD]

Grafická karta Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3050 EAGLE OC 6G prichádza, a s ňou aj silný herný výkon navrhnutý na zvýšenie vašich herných a kreatívnych zážitkov. Postavená na pokročilej architektúre NVIDIA Ampere, táto karta je vybavená 2. generáciou RT jadier a 3. generáciou Tensor jadier.

S integrovaním 6 GB pamäte GDDR6 a 96-bitovým pamäťovým rozhraním zabezpečuje GeForce RTX 3050 bleskové rýchlosti a plynulé vykresľovanie aj pre najnáročnejšie hry a aplikácie. Či už preskúmavate rozsiahle virtuálne svety alebo sa ponáhľate do náročných úprav videí, táto grafická karta ponúka spoľahlivosť a výkon, ktorú potrebujete.

Aj pri vysokej záťaži, karta zachováva chladnú hlavu vďaka chladiacemu systému WINDFORCE. Navrhnutý na efektívne odvádzanie tepla a zároveň udržiavanie tichého chodu. To zabezpečuje, že môžete svoju grafickú kartu ťahať na maximum bez obáv o prehriatie, umožňujúc vám sústrediť sa na pohlcujúce zážitky, ktoré máte na dosah.

Či ste príležitostný hráč, tvorca obsahu alebo profesionálny dizajnér, táto grafická karta je vašou bránou k bezkonkurenčnému výkonu a ohromujúcim vizuálom.

O produkte

  • Chladiaci systém Windforce
    Chladiaci systém WINDFORCE je vybavený tromi novo navrhnutými 110 mm ventilátormi bionic shark, ktoré sa striedavo otáčajú, 12 kompozitnými medenými tepelnými trubicami, veľkou odparovacou komorou priamo sa dotýkajúcou GPU, 3D aktívnymi ventilátormi a chladením Screen, ktoré spoločne zaisťujú.

  • Ultra chladenie
    Toto chladenie je dosiahnuté kombináciou inovatívneho dizajnu a dôkladného inžinierstva. Pokročilá technológia Metal Choke je srdcom tejto chladiacej efektivity, držiac energiu oveľa dlhšie ako bežné choke cievky so železným jadrom, najmä pri vysokých frekvenciách. Týmto spôsobom efektívne minimalizuje stratu energie jadra a znižuje EMI (elektromagnetické rušenie). Váš systém zostáva chladený a stabilný, aj počas intenzívnych pracovných zaťažení alebo predĺžených herných relácií.

  • Nestráca energiu
    Charakteristickým znakom dizajnu tohto systému je aj malá strata energie. Vďaka už spomínanej technológii Metal Choke, ktorá efetkívne ukladá energiu, tieto cievky výrazne znižujú stratu energie jadra. Tým sa nielen zlepšuje celková efektivita vášho systému, ale tiež sa pomáha znížiť spotrebu energie.

  • Predĺžená životnosť
    Dlhšia životnosť je zabezpečená integráciou nižších ESR (ekvivalentných radových odporov) Solid Capacitors. Tieto kondenzátory sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšiu elektronickú vodivosť, čím sa zabezpečuje vynikajúca výkonnosť systému a dlhšia životnosť vašich komponentov. Či už budujete vysokovýkonnú pracovnú stanicu alebo herný počítač, tieto kondenzátory ponúkajú spoľahlivosť a dlhotrvajúcu životnosť, ktoré potrebujete na to, aby váš systém fungoval hladko po mnoho rokov.

  • PCB dizajn
    Zabezpečujúc prvotriednu kvalitu, plošné spoje podstupujú plne automatizovaný výrobný proces, čo zaručuje presnosť a spoľahlivosť. Tento dôkladný prístup nielenže vedie k nadštandardnej kvalite plošných spojov, ale tiež eliminuje akékoľvek ostré vystupujúce koncovky zlúčenín spájok, ktoré sú často vidieť na konvenčnej povrchovej úprave PCB. Tento priateľský dizajn nie je len o estetike - ide o praktickú bezpečnosť. Pri zostavovaní môžete s istotou manipulovať s týmito doskami bez rizika porezania alebo neúmyselného poškodenia komponentov.

  • Ovládacie centrum Gigabyte
    GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) je jednotný softvér pre všetky podporované produkty GIGABYTE. Poskytuje intuitívne rozhranie, ktoré používateľom umožňuje nastaviť taktovaciu frekvenciu, napätie, režim ventilátora a cieľové napájanie v reálnom čase.

Technická špecifikácia
Grafický čip GeForce RTX 3050
Frekvencia jadra 1500 MHz
CUDA jadrá 2304
Frekvencia pamäte 14000 MHz
Veľkosť pamäte 6 GB
Typ pamäte GDDR6
Rýchlosť pamäte neuvedená
Zbernica pamäte 96 bit
Zbernica karty PCI-E 4.0
Maximálne digitálne rozlíšenie 7680 x 4320
Využitie grafickej karty Herné
Podpora viacerých obrazoviek áno - 4
PCB forma ATX
Podpora DirectX 12 Ultimate
Podpora OpenGL 4,6
Odporúčaný zdroj napájania 300 W
Napájacie konektory nedostupné
Výstupy DisplayPort 1.4a *2
HDMI 2.1 *2
Rozmery 192 x 117 x 36 mm

Obsah balenia:

  • Gigabyte RTX 4080 SUPER
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách