God of War [Steam]

digitálna distribúcia
88,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439810
PlayStationCZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

God of War [Steam] [PC digital]

Pomstu olympským bohom má Kratos už dávno za sebou a teraz sa pohybuje v ríši severských bohov a netvorov. V tomto tvrdom a neľútostnom svete bude musieť bojovať o prežitie a súčasne učiť svojho syna, aby dokázal to isté… pretože Kratos je opäť otcom. Kratos je ako učiteľ a ochranca svojho syna odhodlaný vydobyť si jeho rešpekt a zároveň nútený ovládnuť svoj hnev, ktorý ho dlho utváral, pretože sa so synom pohybujú vo veľmi nebezpečnom svete.



Vydaj sa do temného sveta hrozivých netvorov

Od mramoru a stĺpov bohato zdobeného Olympu do drsných lesov, hôr a jaskýň predvikinských severských legiend… toto je nový a veľmi odlišný svet s vlastným panteónom tvorov, príšer a bohov.

Pusť sa do surového fyzického boja

Kamera nazerajúca cez rameno približuje hráčom dianie ako nikdy predtým a boj v God of War tak odráža panteón severských tvorov, ktorým bude Kratos čeliť: veľkoleposť, zúrivosť a odhodlanosť. Nová hlavná zbraň a nové schopnosti zachovávajú charakteristický duch série God of War a súčasne predstavujú víziu stretu, ktorá udáva nový smer žánru.

Vlastnosti:

  • Špičková grafika - Ohromujúca grafika je na PC ešte vylepšená. Uži si skutočné rozlíšenie 4K, na podporovaných zariadeniach [MU1] s odomknutou snímkovou frekvenciou pre maximálny výkon. Uprav si nastavenia pomocou širokej škály grafických predvolieb a možností, vrátane tieňov s vyšším rozlíšením, vylepšených odrazov, pridania podpory GTAO a SSDO a mnohých ďalších prvkov.
  • Podpora technologií NVIDIA DLSS a Reflex - Kvalita sa snúbi s výkonom. Využi na vybraných grafických procesoroch Nvidia výkon renderovania pomocou umelej inteligencie NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) na zvýšenie snímkovej frekvencie a generovanie krásnych a ostrých snímok. Nízkolatenčná technológia NVIDIA Reflex ti na grafických procesoroch GeForce umožní rýchlejšie reagovať a vykonávať ťažšie kombinácie s bleskovou odozvou, po ktorej túžiš.
  • Prispôsobené ovládanie - Hraj svojim štýlom. Vďaka podpore bezdrôtových ovládačov DUALSHOCK4 a DUALSENSE, širokej rady ďalších gamepadov a plne prispôsobiteľným nastaveniam pre myš a klávesnicu môžeš každú akciu vyladiť podľa svojho herného štýlu.
  • Podpora widescreen a ultra-widescreen monitorov - Ponor sa do hry ako nikdy predtým. Vydaj sa na cestu severskými ríšami a uži si úchvatné výhľady v panoramatickom širokouhlom zobrazení. Vďaka podpore ultraširokouhlého formátu 21:9 prináša hra God of War zážitok v kinematografickej kvalite, ktorý ešte viac rozširuje pôvodné úchvatné filmové stvárnenie.


  • Názov vydavateľa: Santa Monica Studio
  • Názov vývojára PlayStation PC LLC
  • Dátum vydania: 14.01.2022
  • Pegi: 18
  • Žáner: Akčná

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10 64-bit
    Procesor: Intel i5-2500k (4 core 3.3 GHz) alebo AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1 GHz)
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GTX 960 (4 GB) alebo AMD R9 290X (4 GB)
    Pevný disk: 70 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11
    Dodatočné požiadavky: potrebná DirectX feature level 11_1




    Jedná sa o digitálnu verziu hry God of War, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2018, 2021 Sony Interactive Entertainment LLC. God of War is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC and related companies.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabingHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách