Grafický tablet XPPen Artist 14 Pro (2. generácia) plus RC bezdrôtový ovládač

Cena s DPH
514,90 €
Cena bez DPH: 429,08 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 473615
XP-Pen

Grafický tablet XPPen Artist 14 Pro (2. generácia) plus RC bezdrôtový ovládač [A14P2RC]

Grafický tablet aj pre náročných

Spoločnosť XPPen má tú česť spolupracovať so Shanom Jiangom, ktorý posúva hranice umenia a technológie, keď uvádza na trh úplne nový kresliaci displej Artist Pro (Gen 2). Shan Jiang je svetoznámy umelec, ilustrátor a dizajnér, ktorý kedysi spolupracoval so spoločnosťou Apple a vytvoril ilustrácie pre výrobcu luxusného tovaru a módnych doplnkov Hermes. Je držiteľom leva z medzinárodného festivalu kreativity Cannes Lions 2014. Jeho ilustrácie sú prívalom emócií a odvahy, plné medzinárodnej kultúrnej rozmanitosti a hlbokých tvorivých techník, ktoré divákov zavedú do veľkolepého sveta fantázie. XPPen Artist 14 Pro (2. generácia) je grafický tablet druhej generácie s veľkým 14" aktívnym povrchom, vysokou citlivosťou na rôzne úrovne tlaku, snímacou vrstvou s vysokým rozlíšením, pripojením HDMI najnovšej generácie, podporou náklonu pera, konektorom USB-C 3 v 1, vylepšeným pasívnym stylusom a vysokokapacitnou batériou na hodiny nepretržitého používania. K zariadeniu sa môžete pripojiť pomocou rozhrania HDMI, bezdrôtového prijímača USB-C alebo káblového pripojenia USB-C s rozhraním DisplayPort. Vylepšený stylus X3 Pro s gumou podporuje viac ako 16 000 úrovní citlivosti na tlak a má funkciu naklonenia o 60 stupňov, čo je dôležité na presné a prirodzené kreslenie alebo maľovanie.

O produkte


  • Účinnejšie chladenie
    Kovová zadná doska pomáha kresliacej podložke dosiahnuť účinnejšie chladenie, čím zabraňuje jej prehrievaniu a zvyšuje výkon. Konštrukcia X edge výrazne znižuje namáhanie a únavu zápästia. Vďaka 10 tlačidlám a možnosti prispôsobiť si až 4 sady klávesových skratiek je bezdrôtový ovládač XPPen efektívnym a produktívnym nástrojom pritvorbe, štúdiu, práci alebo hraní hier.

  • Kompatibilita
    Grafický tablet Artist 14 Pro (2. generácie) je kompatibilný so systémami Windows 11/10/8/7 (32/64 bit), Mac X 10.10 alebo novšími, Android, Chrome OS 88 alebo novšími a Linux. Podporuje väčšinu softvérových nástrojov na kreslenie a navrhovanie vrátane aplikácií Photoshop, SAI, Illustrator, Flash, Painter a ďalších.

  • Prelomový v detailoch
    Inteligentný čip Stylus X3 Pro je skutočne prelomovou inováciou, ktorá sa môže pochváliť 16 384 úrovňami prítlaku, čo je o 100 % viac, než bolo doteraz štandardom, a zároveň je presnejší a plynulejší.

  • Citlivejšie, presnejšie
    Vďaka nakloneniu o 60 ° sa počiatočný čas odozvy skrátil na 90 ms, čo je 1,5 x rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Presnosť sa zvyšuje o 20 %, aby každý umelecký projekt vynikol presne podľa vašich predstáv. Nezažijete prakticky žiadne oneskorenie ani prerušované čiary.

  • Bezdrôtové ovládanie X-Remote
    Praktické a prenosné bezdrôtové ovládanie. Poskytuje vám jednoduchší prístup k funkciám na vykonávanie rýchlych zmien. Možno flexibilne pripojiť k počítaču Artist 14 Pro (2. generácie) pomocou kábla USB-C s DisplayPortom.

  • Diaľkový ovládač Shortcut Remote (ACK05)
    Ovládač s číselníkom určený na programovanie klávesových skratiek do tzv. prispôsobených výrazových klávesov pre kresliaci tablet. Môžete ho pripojiť bezdrôtovo prostredníctvom rozhrania Bluetooth 5.0, kľúča Bluetooth alebo kábla USB-C. Celkovo 3 spôsoby pripojenia vám prinášajú stabilný a rýchly prenos a môžu tiež vyhovovať rôznym pracovným scenárom. Diaľkový ovládač má štíhly profil a váži len 75 g, takže sa dá ľahko držať jednou rukou. Vstavaná batéria s kapacitou 1000 mAh zabezpečuje nepretržitú prevádzku približne 300 hodín. Je pripravený zrýchliť vašu kreativitu, kedykoľvek ho vezmete do ruky. Diaľkový ovládač obsahuje celkovo 10 tlačidiel a pre každé z nich si môžete prispôsobiť 4 sady klávesových skratiek, celkovo až 40 klávesových skratiek. Ak chcete prepínať medzi sadami, stačí stlačiť jedno tlačidlo. Jeho schopnosť pracovať s rôznymi aplikáciami z neho robí výkonný a produktívny nástroj nielen na tvorbu, ale aj na štúdium, prácu a hranie hier. Diaľkový ovládač je tiež vybavený novou technológiou Anti-ghosting pre všetkých 10 tlačidiel, čo znamená, že môžete ovládať viacero tlačidiel naraz, čo vám poskytuje viac možností prispôsobenia. Prácu vám urýchli malá bodka vyčnievajúca na strednom tlačidle, ktorá uľahčuje orientáciu bez jediného pohľadu. Diaľkový ovládač je vhodný pre ľavákov aj pravákov. Keď otočíte ovládacím kolieskom v ľavom hornom rohu o 1/24, budete počuť kliknutie ako jasnú spätnú väzbu. Jeho otáčaním môžete zväčšovať/zmenšovať obraz, otáčať plátno alebo upravovať veľkosť štetca, možnosti sú viac menej neobmedzené. Diaľkový ovládač funguje s viacerými operačnými systémami (Windows, Mac OS a Linux ) a je tiež kompatibilný s mnohými softvérmi, ako sú Photoshop, Illustrator, Flash, SAI, CAD, Paintera a ďalšie.


Kľúčové vlastnosti

  • Opierka zápästia X-Edge sa plynulo a bezproblémovo integruje do pracovnej plochy a poskytuje uvoľnenejšiu a prirodzenejšiu polohu zápästia
  • Podporuje populárne umelecké softvérové nástroje, ako sú Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita, MediBang, FireAlpaca, Toonboom, Maya, Blender3D, atď.
  • Súčasťou balenia je puzdro na pero

Technická špecifikácia
Počet nastaviteľných tlačidiel 3
Bezdrôtové pripojenie Áno
Rozhranie USB-C, USB, HDMI
Rýchlosť bezdrôtovej odozvy 200 ot./s
Šírka aktívnej oblasti 298,94 mm
Výška aktívnej oblasti 186,84 mm
Rýchlosť odozvy cez kábel 200 ot./s
Pero Pasívne pero bez batérie
Rozlíšenie snímacej vrstvy 5080
Kompatibilita s OS Android, iOS, Microsoft Windows, macOS
Uhlopriečka dipleja 14 "
Rozlíšenie displeja 1920 x 1200
Displej Áno
Technológia displeja IPS
Farebný rozsah Adobe RGB 91
Farebný rozsah NTSC 90
Pozorovací uhol 178
Kontrastný pomer 800:1
Spätná väzba 25 ms
Farebný rozsah sRGB 123
Rozmery 359 mm x 268 mm x 19,31 mm
Hmotnosť 2930 g

Obsah balenia:

  • Tablet
  • Puzdro
  • Pero
  • RC diaľkový ovládač
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách