G.SKILL 32 GB Pamäťová sada DDR5 6400 CL32 Trident Z5 RGB, čierna

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
152,99 €
149,99 €
Cena bez DPH: 124,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 463611
G.SKILL
 
Chceš ušetriť 25 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 124,99 €

G.SKILL 32 GB Pamäťová sada DDR5 6400 CL32 Trident Z5 RGB, čierna [F5-6400J3239G16GX2-TZ5RK]

G.SKill Trident Z5

Pamäť Trident Z5 RGB série DDR5 je navrhnutá pre mimoriadne vysoký výkon na platformách DDR5. Pamäť Trident Z5 RGB DDR5 DRAM s elegantným a efektívnym hliníkovým dizajnom rozdeľovača tepla, ktorý je k dispozícii v metalickej striebornej alebo matnej čiernej farbe, je ideálnou voľbou na zostavenie vysokovýkonného systému.

O produkte

  • Trident Z5
    Pamäť Trident Z5 RGB série DDR5 je navrhnutá pre mimoriadne vysoký výkon na platformách DDR5. Pamäť Trident Z5 RGB DDR5 DRAM s elegantným a efektívnym hliníkovým dizajnom rozdeľovača tepla, ktorý je k dispozícii v metalickej striebornej alebo matnej čiernej farbe, je ideálnou voľbou na zostavenie vysokovýkonného systému.

  • Extrémne rýchly výkon DDR5
    Trident Z5 RGB ohlasuje novú éru pamäťového výkonu s ultra vysokými rýchlosťami prenosu dát a je navrhnutý tak, aby spĺňal vysoké štandardy výkonu a kvality. Každý pamäťový modul Trident Z5 RGB je vytvorený z ručne testovaných integrovaných obvodov DDR5 DRAM, aby sa dosiahol vysoký pamäťový výkon na platformách DDR5.

  • Extrémny výkon pamäte s platformou Intel Core
    G.SKILL sa venuje vývoju výkonných pretaktovaných pamäťových súprav. Trident Z5 RGB, vyvinutý a optimalizovaný na platforme Intel Core, využíva rýchlostný potenciál DDR5 a prináša úplne novú úroveň výkonu celosvetovým overclockerom a počítačovým nadšencom.

  • Prémiový dizajn chladiča s dvojitou textúrou
    Rodina Trident Z5 zahŕňa dizajnové prvky hyperauta do ikonického tepelného rozprašovača Trident, čím vytvára elegantný a futuristický vzhľad. Trident Z5 RGB s čiernym brúseným hliníkovým pásikom vloženým do kovového strieborného alebo matného čierneho tela a na vrchole s priesvitnou svetelnou lištou RGB optimalizovanou pre plynulé osvetlenie je ideálny pre širokú škálu tém zostavovania PC.

  • Navrhnuté pre výnimočný zážitok s DDR5
    Každá pamäťová súprava Trident Z5 RGB je testovaná v rámci prísneho procesu overovania G.SKILL, aby sa zabezpečila vynikajúca kvalita.

  • Zjednodušený svetelný pruh RGB
    Trident Z5 RGB, navrhnutý s efektívnou svetelnou lištou, vyzerá elegantnejšie než kedykoľvek predtým. Vďaka prispôsobiteľnému podsvieteniu RGB pomocou softvéru na ovládanie osvetlenia G.SKILL alebo podporovaného softvéru základnej dosky tretej strany je prispôsobenie farieb a svetelných efektov Trident Z5 RGB hračkou.

  • Synchronizácia s osvetlením systému
    Chcete synchronizovať osvetlenie systému? Na prispôsobenie farieb a efektov vašej pamäte Trident Z5 RGB a kompatibilných základných dosiek môžete použiť softvér Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light alebo ASRock Polychrome Sync! (*Podpora ovládania osvetlenia Trident Z5 RGB prostredníctvom uvedeného softvéru tretích strán sa môže medzi modelmi základných dosiek líšiť.)


Kľúčové vlastnosti

  • Kvalita produktov G.SKill
  • Kvalitný a výkonný pamäťový modul typu DDR5 zo série Trident Z
  • RGB LED osvetlenie
  • Elegantný dizajn chladiča
  • Ovládanie osvetlenia cez softvér známych výrobcov základných dosiek

Technická špecifikácia
Typ pamäte DDR5
Kapacita 32GB (16GBx2)
CAS Latency (CL) 32
Viackanálová súprava Dvojkanálová súprava
Testovaná rýchlosť (XMP/EXPO) 6400 MT/s
Testovaná latencia (XMP/EXPO) 32-39-39-102
Testované napätie (XMP/EXPO) 1,40 V
Registrované/Nevyrovnávané Bez vyrovnávacej pamäte
Kontrola chýb (ECC) Non-ECC
Rýchlosť SPD (predvolená) 4800 MT/s
Napätie SPD (predvolené) 1,10 V
Ventilátor Nie
Vlastnosti Intel XMP 3.0 (Extreme Memory Profile) Pripravené

Obsah balenia:

  • Pamäť G.SKILL
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách