G.SKILL 4 GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
19,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 469065
G.SKILL

G.SKILL 4 GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V [F4-2133C15S-4GRS]

Ripjaws V

G.SKILL Ripjaws DDR4 SO-DIMM kit je ideálny upgrade systému a poskytuje rýchlejší prenos dát a vyššiu energetickú účinnosť ako kedykoľvek predtým. Zažite nový štandard rýchlosti s Ripjaws DDR4 SO-DIMM ešte dnes!

O produkte

  • Zažite výkon DDR4
    Pocíťte zvýšenie rýchlosti s G.SKILL Ripjaws DDR4 SO-DIMM! Táto pamäťová súprava, navrhnutá pre najnovší ultra výkonný notebook a PC s malým tvarovým faktorom, predstavuje ideálnu aktualizáciu systému a poskytuje rýchlejší prenos dát a vyššiu energetickú účinnosť ako kedykoľvek predtým. Zažite nový štandard rýchlosti s Ripjaws DDR4 SO-DIMM ešte dnes!

  • Navrhnuté pre ultra výkon a spoľahlivosť
    Každá jednotlivá pamäťová súprava je skonštruovaná len zo špeciálne tienených komponentov, ručne vybraných z prísneho a vysoko selektívneho procesu zoraďovania G.SKILL, a je dôkladne testovaná, aby bol zaručený maximálny výkon a spoľahlivosť.

  • Malý a rýchly
    Ripjaws DDR4 SO-DIMM je kompatibilný s vysokovýkonnými hernými notebookmi a počítačmi malých rozmerov, ktoré podporujú pamäť DDR4 SO-DIMM. Je to jeden z najjednoduchších a nákladovo najefektívnejších spôsobov upgradu počítačov, či už ide o hry alebo prácu.

  • Energeticky efektívny
    Ripjaws DDR4 SO-DIMM, navrhnutý s nízkym napätím 1,2 V ~ 1,35 V v štandarde DDR4, znižuje spotrebu energie a súčasne znižuje tepelný výkon, čo pomáha vašim systémom bežať chladnejšie, stabilnejšie a efektívnejšie.

Technická špecifikácia
Typ pamäte DDR4
Kapacita 4GB (4GBx1)
Viackanálová súprava Single Channel Kit
Testovaná rýchlosť (XMP/EXPO) 2133 MT/s
Testovaná latencia (XMP/EXPO) 15-15-15-36
Testované napätie (XMP/EXPO) 1,20 V

Obsah balenia:

  • Pamäť G.SKILL
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách