Gym Beam XBEAM Energy Caps 60 ks

25,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 462072
XBEAM

Gym Beam XBEAM Energy Caps 60 ks

Podporte svoj herný výkon a dosiahnite vytúžené víťazstvo v každej hre!

Udržujte sa vo forme a zdolávajte všetky prekážky, ktoré sa môžu v priebehu vášho herného výkonu vyskytnúť. Gym Beam predstavuje kapsule XBEAM Energy Caps, ktoré sú nabité prospešnými a starostlivo vybranými látkami, vďaka ktorým hra nikdy nekončí. O váš prvotriedy výkon vo svete e-športu sa postará 13 aktívnych zložiek, ktoré sa spolu s adaptogénami podporia okrem vášho výkonu aj lepšie zvládanie napätia zo stresujúcich online súbojov. Vďaka XBEAM Energy Caps nebude vášmu víťazstvu stáť nič v ceste!

O produkte

  • Váš výkon podporí 13 starostlivo vybraných látok:
    Extrakt z bakopy drobnolistej a acetyl l-karnitín - patria medzi obľúbené nootropiká a sú kľúčové pre každého hráča. Svojimi blahodárnymi účinkami posilňujú kľúčové vnemi, ktoré rozhodujú o každom zápase. Je to napríklad zlepšenie pamäte, koncentrácie či myslenia.
    Extrakt z koreňa rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) a ashwagandha - sú látky zaraďujúce sa medzi adaptogény. Prispievajú k lepšiemu zvládaniu stresových sitácií respektíve pomáhajú budovať odolnosť voči stresu, ktorý má ešte len prísť. To vám pomôže zachovať chladnú hlavu v každom súboji, čo môže mať vplyv na celkové skóre.
    Kofeín - je to látka najčastejšie sa vykytujúce v energetických nápojoch či káve no oproti týmto nápojom tu absentuje množstvo sacharidov čo dáva priestor pre zdravšie stimulovanie počas vašich zápasov. Kofeín oddaľujú únavu a udržuje bdelý stav spolu s rýchlymi reakciami stále keď to potrebujete. Tieto aspekty majú významný vplyv na celkové výsledky každéo hráča. Obsah kofeínu je 100 mg na jednu tabletu čo zodpovedá približne ejdnému espressu.
    L-teanín - je látka zaraďujúca sa medzi vysoko účinné nootropiká, ktorá pôsobí synergicky s kofeínom. Zabezpečuje jeho pozvoľný nástup a znamená to, že zažijete zvýšené sústredenie, vedomie a energiu, ako aj znížený stres a zlepšenú duševnú odolnosť na ešte vyššiu úroveň.
    Citikolín - patrí medzi vynikajúce zdroje cholínu. Citikolin spolu s fosfatidylserinom dokážu znížiť mieru stresu, ale aj ovplyvniť náladu a správanie. Cholín je tak vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú maximálne starať o zdravie pečene a kognitívnej schopnosti vrátane pozornosti, pamäti a celkovej mentálnej sviežosti či optimálnej mozgovej činnsoti. Okrem týchto pozitívnych aspektov sa môžete spoľahnúť na maximálnu reakčú rýchlosť čo je jeden z najdôležitejších aspektov pre každého e-hráča pre ktorého sú rýchle reakcie a skundy maximálne dôležité. Každá rýchla reakcia vás môže posunúť medzi TOP hráčov.
    Extrakt z čučoriedok a extrakt Ginkgo Biloba - čučoriedky sú silné antioxidanty a sú známe predovšetkým svojim priaznivým účinkom na kvalitu zraku. Ten počas dlhého hrania často čelí veľkej záťaži a tak je nutné venovať mu osobitnú podporu. Extrakt z čučoriedok navyše spolu s ginkgo bilobou vyniká obsahom aktívnych látok, tzv. flavonoidov, ktoré sa zaraďujú medzi najefektívnejšie prírodné antioxidanty. Dokážu bojovať proti škodlivým voľným radikálom, ktoré môžu napádať a poškodzovať bunky.
    Vitamíny skupiny B - B3 a B12 - podieľajú sa na znížení vyčerpania a únavy. Vitamín B12 má potom pozitívny vplyv na látkovú premenu dôležitú pre tvorbu energie a na imunitný systém. Vďaka jeho optimálnemu fungovaniu vás nič nevyradí z hry a môžete sa tak plne sústrediť na svoj výkon a dobíjanie rebríčkov.

  • Upozornenie
    Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Prášok obsahuje vysoký obsah kofeínu (100 mg na dennú dávku). Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

  • Zloženie
    Bakopa extrakt (Bacopa monnieri) (list) (55% bakozidy), acetyl L-karnitín, extrakt z koreňa ashwagandhy (Withania somnifera) (5% vitanolidy), L-theanín, fosfatidylserín 70%, bezvodý kofeín, extrakt z koreňa rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) (3% rosavín), citikolín (CDP-cholín), extrakt z brusnice čučoriedkovej (Vaccinium myrtillus) (25% antokyaníny), objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), protihrudkujúce činidlo (stearan horečnatý), vitamín B3 (niacínamid), ginkgo biloba extrakt 10:1, BioPerine, vitamín B12 (kyanokobalamín), hypromelózová kapsula.

  • Dávkovanie
    Užívajte 2 kapsule pred alebo počas hrania.


Kľúčové vlastnosti XBEAM Energy Caps

  • Obsahuje 13 starostlivo vybraných aktívnych látok
  • Súčaťou sú aj 2 adaptogény
  • Je špeciálne navrhnutý pre podporu herného výkonu
  • Obsahuje 7 nootropik pre podporu pamäte, myslenia a koncentrácie
  • Prospieva v boji proti stresu a zároveň pomáha zvyšovať psychickú odolnosť
  • V jednej dávke sa nachádza 100 g kofeínu
  • Znižuje vyčerpanosť, únavu
  • Má pozitívny vplyv na imunitný systém
  • Podporuje psychiku a nervový systém
  • Môže zlepšiť reakčnú rýchlosť v každej hre
  • Podporuje energetický metabolizmus
  • Ocenia ho profesionálni e-športovci alebo nadšenci
  • Môže zostriť zmysly počas každého zápasu

Vlastnosti
BIO Nie
Bez umelých sladidiel Áno
Bezlepkový Áno
Bez laktózy Áno
Vegetariánsky Áno
Vegánsky Áno
Forma Kapsule
Počet kapsúl v balení 60
Hmotnosť 360 g
Rozmery 115 × 65 x 65 mm

Obsah balenia:

  • XBEAM Energy Caps 60 ks
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách