Gym Beam XBEAM Energy Powder vzorka 9 g, Lesné ovocie

2,99 €
0,50 €
Cena bez DPH: 0,42 €
 
Kód produktu: 462083
XBEAM

Gym Beam XBEAM Energy Powder vzorka 9 g, Lesné ovocie

Podporte svoj herný výkon a dosiahnite vytúžené víťazstvo v každej hre!

Udržujte sa vo forme a zdolávajte všetky prekážky, ktoré sa môžu v priebehu vášho herného výkonu vyskytnúť. Gym Beam predstavuje vzorku jednej dávky dobre rozpustného prášku XBEAM Energy Powder, ktorý je nabitý prospešnými a starostlivo vybranými látkami, vďaka ktorým hra nikdy nekončí. O váš prvotriedy výkon vo svete e-športu sa postará 21 aktívnych zložiek, ktoré sa spolu s adaptogénami podporia okrem vášho výkonu aj lepšie zvládanie napätia zo stresujúcich online súbojov. Vďaka XBEAM Energy Powder nebude vášmu víťazstvu stáť nič v ceste!

O produkte

  • Váš výkon podporí 21 starostlivo vybraných látok:
    L-tyrozín - nazýva sa aj ako tzv. stresový hormón a jeho hlavnou úlohou je pripraviť organizms na záťaž, ktorej môže čeliť každý e-hráč. Táto látka funguje ako prekurzor syntézy dopamínu a norepinefrínu (noradrenalínu).
    Extrakt z bakopy drobnolistej a acetyl l-karnitín - patria medzi obľúbené nootropiká a sú kľúčové pre každého hráča. Svojimi blahodárnymi účinkami posilňujú kľúčové vnemi, ktoré rozhodujú o každom zápase. Je to napríklad zlepšenie pamäte, koncentrácie či myslenia.
    Extrakt z koreňa rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) a extrakt z červeného kórejského ženšenu (Panax ginseng) - sú látky zaraďujúce sa medzi adaptogény. Prispievajú k lepšiemu zvládaniu stresových sitácií respektíve pomáhajú budovať odolnosť voči stresu, ktorý má ešte len prísť. To vám pomôže zachovať chladnú hlavu v každom súboji, čo môže mať vplyv na celkové skóre.
    Kofeín a Taurín - sú to látky najčastejšie sa vykytujúce v energetických nápojoch no oproti týmto nápojom tu absentuje množstvo sacharidov čo dáva priestor pre zdravšie stimulovanie počas vašich zápasov. Kofeín v spolu s taurínom oddaľujú únavu a udržujú bdelý stav spolu s rýchlymi reakciami stále keď to potrebujete. Tieto aspekty majú významný vplyv na celkové výsledky každéo hráča. Obsah kofeínu zodpovedá približne dvojitému esressu.
    L-teanín - je látka zaraďujúca sa medzi vysoko účinné nootropiká, ktorá pôsobí synergicky s kofeínom. Zabezpečuje jeho pozvoľný nástup a znamená to, že zažijete zvýšené sústredenie, vedomie a energiu, ako aj znížený stres a zlepšenú duševnú odolnosť na ešte vyššiu úroveň.
    Cholín bitartrát s L-glycínom - podporujú uržiavanie dobrých kognitívnych funkcií, ktoré môžu vo svete e-športu byť rozhodujúce. Cholín je tak vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú maximálne starať o zdravie pečene a kognitívnej schopnosti vrátane pozornosti, pamäti a celkovej mentálnej sviežosti. Okrem týchto pozitívnych aspektov sa môžete spoľahnúť na maximálnu reakčú rýchlosť čo je jeden z najdôležitejších aspektov pre každého e-hráča pre ktorého sú rýchle reakcie a skundy maximálne dôležité. Každá rýchla reakcia vás ôže posunúť medzi TOP hráčov.
    Treonín - ide o esenciálnu aminokyselinu, čo znamená, že ľudské telo nie je schopné si ju samé syntetizovať a je teda nevyhnutné prijímať ju v potrave alebo výživových doplnkoch. Pomáha k zdravému fungovaniu organizmu.
    Vitamíny skupiny B - B6, B9 a B12 - podieľajú sa na znížení vyčerpania a únavy. Vitamín B6 navyše prispieva k správnej funkcii psychiky, ktorá môže dostať zabrať počas náročných turnajov alebo e-športových tréningov. Vitamín B12 má potom pozitívny vplyv na látkovú premenu dôležitú pre tvorbu energie a na imunitný systém. Vďaka jeho optimálnemu fungovaniu vás nič nevyradí z hry a môžete sa tak plne sústrediť na svoj výkon a dobíjanie rebríčkov.
    Inozitol - patrí medzi látky vyhľadávané pre svoj vplyv na náladu. Aj tá môže byť v konečnom dôsledku jedným z pixelov tvoriacich dokonale jasný obraz e-športového hráča.
    Draslík - patrí medzi elektrolyty, teda látky s vplyvom na optimálnu hydratáciu organizmu. Jej zanedbávanie vás môže pripraviť o dôležité body. Samotný draslík však prispieva aj k správnemu fungovaniu svalov, ktoré sú dôležité pri interakcii hráča a herného ovládača.
    Vitamín A a vitamín C - vitamín A spolu s vitamínom C majú pozitívny vplyv na imunitný systém. Samotný vitamín A navyše prispieva k udržaniu dobrého zraku. Práve ten čelí počas dlhých hodín hrania a e-športových tréningov veľkej záťaži, takže je nutné ho maximálne podporovať.
    Bioperín - postará sa o efektívne vstrebávanie vitamínov.

  • Upozornenie
    Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Prášok obsahuje vysoký obsah kofeínu (150 mg na dávku). Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

  • Zloženie - príchuť lesné plody
    L-Tyrozín, L-treonín, L-taurín, inozitol, L-glycín, citrát draselný, kofeín bezvodý, cholín bitartrát, vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín B1 (tiamín hydrochlorid), vitamín B3 (nikotínamid), vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), vitamín B9 (kyselina pteroylmonoglutámová), vitamín B12 (kyanokobalamín), L-theanín, acetyl L-karnitín, vitamín A (retinol), extrakt z koreňa ashwagandhy (Withania somnifera) (5% vitanolidy), extrakt z červeného kórejského ženšenu (Panax ginseng) (koreň) (10% ginsenosidov), bakopa extrakt (Bacopa monnieri) (55% bakozidov), extrakt z koreňa rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) (3% rosavin), protihrudkujúce činidlo (oxid kremičitý), regulátor kyslosti (kyselina citrónová, kyselina jablčná), aróma, sladidlo (sukralóza), farbivá (modrá spirulina, požlt farbiarsky), inulín.

  • Dávkovanie
    Zmiešajte 1 dávku (9 g) s 300 - 500 ml vody. Pite pred alebo počas hrania.


Kľúčové vlastnosti XBEAM Energy Powder

  • Obsahuje 21 aktívnych látok
  • Súčaťou sú aj 4 adaptogény
  • Je špeciálne navrhnutý pre podporu herného výkonu
  • Obsahuje 5 nootropik pre podporu pamäte, myslenia a koncentrácie
  • Má vynikajúcu sviežu chuť a je dostupný v trochu príchutiach - zelené jablko, jahoda-kiwi, lesné ovocie
  • Neobsahuje cukor
  • Prospieva v boji proti stresu a zároveň pomáha zvyšovať psychickú odolnosť
  • V jednej dávke sa nachádza 150 mg kofeínu
  • Znižuje vyčerpanosť, únavu
  • Má pozitívny vplyv na imunitný systém
  • Podporuje psychiku a nervový systém
  • Môže zlepšiť reakčnú rýchlosť v každej hre
  • Podporuje energetický metabolizmus
  • Ocenia ho profesionálni e-športovci alebo nadšenci
  • Môže zostriť zmysly počas každého zápasu

Vlastnosti
BIO Nie
Bezlepkový Áno
Bez laktózy Áno
Vegetariánsky Áno
Vegánsky Áno
Forma Prášok
Hmotnosť 9 g
Rozmery 50 × 135 x 20 mm

Obsah balenia:

  • Vzorka XBEAM Energy Powder 9 g
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách