Hammerwatch 2 (The Chronicles Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Hammerwatch 2 (The Chronicles Edition) - PS4Hammerwatch 2 (The Chronicles Edition) - Xbox Series X|SHammerwatch 2 (The Chronicles Edition) - NSW
39,99 €
37,99 €
Cena bez DPH: 31,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 463597
ModusEN dabing

Hammerwatch 2 (The Chronicles Edition) [PS5]

O hre

Vydajte sa na dobrodružnú výpravu, ktorá vás zavedie ďaleko od podzemných kobiek hradu Hammerwatch a umožní vám preskúmať tento obľúbený pixelový svet ako nikdy predtým.

Arcinekromantovi Blightovi Hroznému a jeho dračej armáde sa podarilo uskutočniť svoje zlovestné sprisahanie, zvrhnúť kráľa Rolanda a priniesť skazu celému Herianskemu kráľovstvu. Nie všetko je však stratené, lebo kým kráľovo hnutie odporu odoláva útočníkom hlboko v kanalizačnom systéme hradu, žije aj nádej. A zatiaľ čo kráľovi najvernejší ďalej vytrvalo vzdorujú Blightovým nohsledom, bol na kráľov rozkaz zverený niekoľkým vyvoleným z radov jeho mocných a skúsených hrdinov uniknúť z hradných kobiek, skoncovať s hrozbou Blightových drakov a zachrániť kráľovstvo.

Vydajte sa preto sami alebo so svojou družinou na napínavú výpravu Herianskym kráľovstvom v snahe pomôcť odboju kráľa Rolanda. Putujte v tejto epickej pocte klasickým akčným RPG hrám originálnym pixelovým fantasy svetom a pri tom pomáhajte poddaným, bojujte s netvormi a statočne čeľte hordám nemŕtvych aj ďalším neľútostným silám zla.



Kľúčové vlastnosti

  • Skúmajte rozsiahly, dynamický otvorený svet: Putujte naprieč ostrovom Hammer Island, cez Fallowfields alebo temnými horskými oblasťami Blackbarrow. Poznávajte herný svet za striedajúcich sa dní a nocí aj za premenlivého počasia a prežite neopakovateľné dobrodružstvo.


  • Pomáhajte poddaným: Vďaka obrovskému množstvu úloh budete mať dostatok príležitostí stať sa rekom, akého si Herianske kráľovstvo zaslúži.


  • Vytvorte si vlastného hrdinu: Vyberte si z piatich odlišných tried postáv – paladina, hraničiara, tuláka, kúzelníka alebo černokňažníka. Upravte jeho vzhľad podľa svojich predstáv a zvyšujte postupne jeho úroveň, aby ste odomkli nové mocné schopnosti a zručnosti.


  • Zhromažďujte a vyrábajte: Z predmetov, ktoré cestou nájdete alebo získate iným spôsobom, vyrábajte užitočné nástroje, kúzelné lektvary a chutné jedlo.


  • Podeľte sa o svoje dobrodružstvo: Hrajte sami alebo v online kooperácii až s troma ďalšími hráčmi.


The Chronicles Edition obsahuje:

  • Hammerwatch 2
  • Hammerwatch: Anniversary Edition
  • Anniversary Pack pre Hammerwatch 2


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách