Happyfunland (Souvenir Edition) PS5

29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 468994
PerpEN dabing

Happyfunland (Souvenir Edition) [PS5]

Na prístup k hre sa vyžaduje virtuálna realita PlayStation VR2 a PlayStation 5 kamera.


O hre

Preskúmajte opustené pozostatky a odhaľte temné tajomstvá zábavného parku Mort Grisly Happyfunland, domov Randyho Rodenta! Tmavo komediálny VR hororový zážitok, v ktorom zábava nikdy neutícha! HappyFunland je hororový zážitok, ktorý kombinuje pohlcujúce filmové rozprávanie s dramatickou interaktívnou hrou. Jazdite na napínavých jazdách, riešte hádanky a bráňte sa proti nepriateľským automatickým robotom. Dokážete sa dostať domov živý? Žiadne rady, žiadne čakanie, žiadny únik!

HappyFunland je zábavný park plný atrakcií, no keby ste vedeli o udalostiach, ktoré sa v ňom odohrali, nikdy by ste do neho nevstúpili! Preskúmajte opustené časti, odhaľte temné tajomstvá zábavného parku Mort Grisly HappyFunland, domova Randyho Rodenta!

Prechádzajte atrakcie ako Grisly Manor, Feral Squirrel's Nutty Excursion, It's a Happy Little Grisly World, zažite jazdu pirátskou loďou a iné. POZOR! Toto je vysokorýchlostná turbulentná šialená VR vzrušujúca jazda, ktorá môže u niektorých používateľov spôsobiť kinetózu.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách