Haylou X1 Neo bezdrôtové slúchadlá TWS, biela

34,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 460266
Haylou

Haylou X1 Neo bezdrôtové slúchadlá TWS, biela

Bezdrôtové slúchadlá patria už dlhšiu dobu k obľúbeným gadgetom. Obzvlášť vtedy, ak sa v nich kombinuje kvalita s nízkou cenou. Xiaomi prináša pod značkou Haylou ďalší nový model v podobe Haylou X1 Neo. Tie prinášajú radu vylepšení a medzi najdôležitejšie z nich patria práve Bluetooth vo verzii 5.3, 13mm meniče či nabíjanie skrz USB-C konektor a ďalšie vylepšenia.

O produkte

  • Stabilné spojenie
    S pokročilou verziou Bluetooth 5.3 poskytujú slúchadlá ultra nízku latenciu a zároveň vysokú stabilitu. Navyše je dostupné aj plynulé prepínanie medzi mono a stereo režimom.
  • Dynamic driver
    Osadené 13mm dynamické meniče podávajú bohaté detaily vysokých tónov pre hlavnú melódiu a prinášajú tak pohlcujúci hudobný zážitok. Celkovo sú vylepšené všetky aspekty vrátane nižšieho skreslenia, rýchlejšieho prenosu zvuku, bohatších detailov a v neposlednom rade pokrývajú širšie spektrum zvuku. Meniče sú vyrobené z kovovej kompozitnej membrány a tak udržujú jemné basy a stredné tóny presne tak, ako majú znieť.
  • Dlhá výdrž
    Slúchadlá máju batérie s kapacitou 30 mAh a nabíjací box má akumulátor s kapacitou 310 mAh. Výrobca udáva kombinovanú výdrž na jedno nabitie až 20 hodín prehrávania hudby. Nabíjací USB-C kábel je súčasťou balenia.
  • Automatické spojenie
    Vytiahnutím slúchadiel z púzdra prichádza k automatickému spojeniu s telefónom, takže sa nemusíte trápiť s manuálnym pripojením zakaždým, keď budete chcieť počúvať hudbu či volať. Po ich opätovnom odložení do púzdra, sa slúchadlá automaticky dobijú zo zabudovaného akumulátora dokovacej krabičky.
  • Jednoduché ovládanie
    Na bočnej strane oboch slúchadiel sú multifunkčné dotykové plochy. Rôzne metódy ovládajú konkrétne funkcie. Napríklad trojité poklepanie na slúchadlo vyvolá funkciu hlasového asistenta. Medzi podporované patrí Google asistent, Siri od Applu, či XiaoAI od Xiaomi. Tlačidlami je možné pozastaviť alebo spustiť skladbu, prijať alebo odmietnuť hovor a výhodou je aj možnosť prepínania pesničiek.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Bluetooth: v5.3
Bluetooth profily: SBC/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Mikrofón: áno
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktívne potlačenie hluku: nie
Hmotnosť slúchadla: 3.87g
Výdrž batérie: do 20 hodín hudby/hovorov
do 200 hodín v režime Standby
Kapacita batérie: 30 mAh každé slúchadlo
310 mAh nabíjací dock
Dotykové ovládanie: áno

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacia kolíska
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách