Herná klávesnica ASUS ROG FALCHION RX Low profile (ROG RX RED), US, biela

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
229 €
164,99 €
Cena bez DPH: 137,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 472009
ASUS

Herná klávesnica ASUS ROG FALCHION RX Low profile (ROG RX RED), US, biela [90MP03EC-BKUA10]

Nastal čas posunúť prenosnosť na úplne novú úroveň. Predstavujeme ROG Falchion RX Low Profile, extrémne tenkú klávesnicu s nízkoprofilovými optickými spínačmi. Pre stolné hry a písanie kdekoľvek idete.



O produkte


Špičková kompaktná klávesnica

ROG Falchion RX Low Profile si zachováva 65 % rozloženie klávesnice svojho predchodcu, pričom sa vyhýba menej používaným funkčným klávesom a numerickej klávesnici, aby poskytla viac miesta pre ruku s myšou pri hraní hier a menšiu váhu v batohu na cestách. Potom je ešte zmenšená, pričom tieto klávesy sú stlačené do 60 % hliníkového rámu bez toho, aby sa ohrozilo pohodlie a rozmiestnenie klávesov. Nie je to však len o ploche klávesnice. Falchion RX Low Profile ako jedna z najkompaktnejších klávesníc na svete znižuje aj výšku a meria iba 26,5 mm. Dosiahli to pomocou nového dizajnu RX Low-Profile Switch, ktorý umožňuje kratšie verzie ABS kláves s UV povlakom, ktoré sú odolnejšie voči škvrnám a poškriabaniu, ako typické dvojité klávesy pre ostrý a čistý vzhľad. Po celú dobu si stále zachovávajú hladký pocit z pracovnej plochy so zdvihom 2,8 mm. Tieto spínače sú k dispozícii v lineárnom červenom a modrom prevedení, sú vopred namazané a poskytujú konzistentné stlačenie kláves bez kolísania s takmer nulovým oneskorením. To poskytuje rýchlu odozvu pri hraní hier a stabilné a pohodlné písanie – či už chatujete s priateľmi alebo strávite dlhý deň v kancelárii.



Prémiový zážitok

Dve vrstvy integrovanej silikónovej peny eliminujú ozveny a zvuky pingu pre skutočne prémiový zážitok, ktorý je zakončený centralizovaným LED osvetlením pre prispôsobiteľné RGB. A ak chcete, aby klávesnica sedela o niečo vyššie bez toho, aby ste obetovali prenosnosť, dve nohy pozdĺž hornej časti umožňujú tri nastaviteľné uhly, aby vyhovovali vašim potrebám.

Všestranné pripojenie v troch režimoch

Falchion RX Low Profile ponúka pripojenie v troch režimoch, ktoré umožňuje rýchle bezdrôtové používanie s nízkou latenciou pomocou technológie 2,4 GHz ROG SpeedNova, ako aj Bluetooth a káblového USB. Falchion RX Low Profile sa môže pripojiť až k trom zariadeniam súčasne v režime Bluetooth, čo umožňuje jednoduchú výmenu počas cestovania. Medzitým pripojenie 2,4 GHz využíva aj nový prijímač ROG Omni Receiver, ktorý vám umožňuje pripojiť podporovanú myš a klávesnicu k počítaču pomocou jediného prijímača USB – spárujte Falchion RX Low Profile s ROG Harpe Ace alebo s novým ROG. Myš Keris II Ace bez potreby druhého dongle. A vďaka energetickej účinnosti pripojenia ROG SpeedNova môžete hrať až 108 hodín s RGB pri 50 % jasu alebo 436 hodín s vypnutým RGB. Režim Bluetooth vydrží ešte dlhšie, až 575 hodín s jasom 0 % počas dlhých pracovných týždňov. ROG Falchion RX Low Profile dokonca podporuje macOS, vďaka čomu môžete jednoducho prepínať medzi režimami Windows a Mac jediným prepínačom. ak potrebujete použiť obe platformy.

Malá rozmermi, veľká funkciami

Zatiaľ čo mnohí používatelia sa bez problémov zaobídu bez funkčných kláves alebo numerickej klávesnice, niektorých vychytávok je ťažšie vzdať sa. Našli sme teda spôsob, ako zachovať dotykový posúvač hlasitosti Falchionu na Falchion RX Low Profile, ktorý vám umožní upraviť hlasitosť, preskočiť skladby alebo upraviť jas RGB potiahnutím prsta po lište na zadnom paneli. Zachované je aj multifunkčné tlačidlo, ktoré vám umožňuje upraviť ďalšie nastavenia podľa vašich predstáv, vďaka čomu je klávesnica stále bohatá na funkcie a zároveň zaberá zlomok priestoru ako jej súčasníci.

Nízkoprofilové optické prepínače ROG RX

Vopred namazané červené a modré prepínače RX majú centralizované osvetlenie a poskytujú konzistentné stlačenie kláves bez kolísania s takmer nulovým oneskorením.
  • Červené - LINEAR & SWIFT - Nízkoprofilové spínače ROG RX Red poskytujú 1,0 mm ovládací bod pre rýchly vstup. Počiatočná aktivačná sila je optimalizovaná na 40 gf, aby sa predišlo náhodným stlačeniam klávesov a rozširuje sa na 55 gf pre dokonalú spätnú väzbu. V dôsledku toho sú stlačenia kláves okamžité a majú hladký a lineárny pocit.

  • Modré - CLICKY & TACTILE - Modré nízkoprofilové spínače ROG RX sú vybavené 1,5 mm ovládacím bodom a nadšencami preferovanou hmatovou silou 55 gf. To všetko poskytuje pevnú a vynikajúcu spätnú väzbu pri každom stlačení klávesu.

Intuitívne ovládanie

Prehrávanie/pozastavenie médií, nastavenie hlasitosti a osvetlenia klávesnice pomocou multifunkčného tlačidla a interaktívneho dotykového panela.

ROG Omni Receiver

Bezdrôtové pripojenie k viacerým podporovaným zariadeniam prostredníctvom jedného prijímača.

Ergonomický dizajn

ROG FALCHION RX obsahuje dva páry nožičiek klávesnice rôznych výšok, vďaka čomu má tri uhly sklonu podľa vašich preferencií.

Vylepšené možnosti písania

Dve vrstvy integrovanej silikónovej peny eliminujú ozveny a cinkanie spínačov pre skvelú akustiku pri písaní.


Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný dizajn tesnenia: Silikónový držiak tesnenia s tromi vrstvami tlmiacej peny, ktoré sa kombinujú, aby poskytovali bezkonkurenčný zážitok z písania.
  • Pripojenie v troch režimoch: Použite Bluetooth na pripojenie a prepínanie medzi tromi zariadeniami súčasne, bezdrôtová technológia ROG SpeedNova poskytuje až 2 000+ hodín hrania s nízkou latenciou v 2,4 GHz RF bezdrôtovom režime (OLED a RGB vypnuté) alebo použite štandardné káblové USB.
  • OLED displej a intuitívne ovládanie: Zobrazte systémové informácie a nastavenia klávesnice na prvý pohľad; vstavaný trojcestný gombík umožňuje rýchle nastavenie.
  • RX Low-Profile Switch Tieto spínače sú k dispozícii v lineárnom červenom a modrom prevedení, sú vopred namazané a poskytujú konzistentné stlačenie kláves bez kolísania s takmer nulovým oneskorením.
  • Ergonomický dizajn: Dva páry nožičiek klávesnice rôznych výšok poskytujú až tri polohy naklonenia.
  • Podpora MacOS: Jednoduché prepínanie medzi režimami Windows a MacOS.


Technická špecifikácia
Pripojenie USB 2.0 (TypeC až TypeA)
Bluetooth 5.1
RF 2,4 GHz
Rýchlosť prenosu USB 1000 Hz
RF 2,4G 1000 Hz
Kábel 2M opletený kábel USB typu A na USB typ C
Layout US
Podsvietenie RGB
AURA Sync áno
Anti-Ghosting N Key Rollover
Makro klávesy Všetky klávesy programovateľné
Požiadavky na OS macOS 10.11 alebo novší
Windows 11
Rozmery 306 x 110 x 26,5 mm
Hmotnosť 595 g


Obsah balenia:

  • 1 x ROG ROG FALCHION RX
  • 1 x kryt klávesnice
  • 1 x USB dongle
  • 1 x USB extender
  • 1 x USB kábel
  • 1 x nálepka ROG
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách