Herná klávesnica ASUS TUF Gaming K1 US

69,99 €
45,99 €
Cena bez DPH: 38,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 411096
ASUS

Herná klávesnica ASUS TUF Gaming K1 US [90MP01X0-BKUA00]

ASUS TUF Gaming K1 je herná klávesnica, ktorá poskytuje nekompromisný výkon a mimoriadnu odolnosť. Je vybavená prepínačmi, ktoré poskytujú tichú hmatateľnosť pri každom stlačení. Sú umiestnené v 300 ml ráme odolnom proti poliatiu, ktorý je obohatený o špeciálny povlak a validovaný pre náročné úlohy. K1 tiež obsahuje prispôsobiteľné osvetlenie RGB a bočné svetelné lišty pre osobný štýl, špeciálny gombík hlasitosti pre rýchle a intuitívne ovládanie a odnímateľnú ergonomickú opierku zápästia pre väčšie pohodlie.

Hry TUF Gaming K1 poskytujú vynikajúcu hmatovú odozvu s tlmenou akciou, ktorá je tichá a pohodlná. Je tiež navrhnutý s technológiou NKRO (19-key rollover), ktorá zaisťuje pozoruhodnú presnosť a žiadne zmeškané stlačenia klávesov.

TUF Gaming K1 má päť samostatných svetelných zón a športové nápadné pruhy RGB na oboch stranách. Každá zóna je individuálne nastaviteľná z celého farebného spektra, čo vám umožní osvetliť vašu zostavu v obraze. Aplikácia ASUS Armory Crate poskytuje ovládanie RGB novej generácie, ktoré synchronizuje osvetlenie a herné profily s vašim obsahom.

Vďaka špeciálnemu gombíku hlasitosti v pravom hornom rohu umožňuje TUF Gaming K1 rýchle a ľahké ovládanie vášho herného zvuku za behu. Môžete intuitívne dosiahnuť a krútiť sa, pričom budete mať oči neustále uprené na akciu.

S odnímateľnou opierkou zápästia a nastaviteľnými nohami, ktoré poskytujú dve výškové polohy, je TUF Gaming K1 ergonomicky navrhnutá pre optimálne pohodlie.

Ovládajte svoj zvuk bez toho, aby ste sa museli odvracať od vašej hry. Samostatné klávesy médií umiestené vľavo hore umožňujú jednoduché nastavenie hlasitosti pomocou klávesnice bez toho, aby ste zdvihli ruku zo spúšte na vašej myši.

ASUS Armory Crate zjednocuje ovládacie prvky systému a osvetlenia tak, aby vám poskytli základné nastavenia na dosah ruky v jedinom nástroji. Ľahko vytvárajte, definujte a prispôsobujte profily scenárov, mapové kľúče, záznam makra a ďalšie. Počas hry môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky, aby ste získali zábavnú analýzu údajov.

TUF Gaming K1 je vybavená ôsmimi programovateľnými klávesmi s podporou záznamu makra za chodu, čo uľahčuje konfiguráciu klávesnice pre prispôsobené hranie. A tri prispôsobiteľné plus jedna predvolená integrovaná pamäť vám umožní vziať si klávesnicu na cesty a mať svoje nastavenia k dispozícii kdekoľvek.

Armoury II je softvérový ovládač, ktorý ponúka rozsiahle možnosti ovládania a intuitívne používateľské rozhranie, takže môžete jednoducho naladiť TUF Gaming K5 podľa svojich predstáv. Vytvorte profily, upravte farby a svetelné efekty, namapujte tlačidlá, makrá záznamov a ďalšie funkcie. Môžete dokonca sledovať štatistické dáta hardvéru behom hry pre analýzu dát.

  • Hmatové herné prepínače TUF s obnovením 19 klávesov pre citlivý a spoľahlivý výkon
  • Dynamické svetelné efekty RGB a bočná lišta na osvetlenie vašej hry
  • Špeciálny regulátor hlasitosti pre rýchle a ľahké nastavenie zvuku
  • Odolný vystužený plastový rám s odolnosťou proti rozliatiu až 300 ml pre každodennú stabilitu a spoľahlivosť
  • Programovateľné klávesy s okamžitým nahrávaním makier a integrovanou pamäťou pre prispôsobené hranie
  • Aplikácia Armory Crate poskytuje rozsiahle ovládacie prvky a intuitívne rozhranie, vďaka ktorým si môžete klávesnicu prispôsobiť
  • Odnímateľná ergonomická opierka zápästia pre väčšie pohodlie

    Technická špecifikácia:
  • Technológia pripojenia: káblová, USB 2.0
  • Podpora operačného systému: Windows 10
  • Rozmery a hmotnosť: Klávesnica 451 x 155 x 36mm ( 810g) / Opierka zápästia: 451 x 66 x 18mm ( 95g )


  • Asus TUF K1 - PlayGoSmart : hodnotenie 3 z 5 na základe 1 hodnotení.
    0%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    0 x
    3 star
    1 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    3,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách