Herná klávesnica Logitech G213 Prodigy CZ/SK

Cena s DPH
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439393
Logitech

Herná klávesnica Logitech G213 Prodigy CZ/SK [920-010738]



Zakúp si akýkoľvek z vybraných produktov značky Logitech (aj taký, pri ktorom nie je táto informácia) v rozmedzí od 4. 3. 2024 do 31. 3. 2024 a vyplň do formulára kód, ktorým sa zaradíš do žrebovania o množstvo skvelých cien. Kód od nás získaš e-mailom najneskôr do 7 dní od tvojej objednávky. Detailné pravidlá a podmienky tejto súťaže nájdete na tejto stránke. Pokiaľ si zakúpiš viac produktov, prihlás sa určite viackrát. Za každý produkt získaš jeden kód. Neposkytuj svoj kód nikomu ďalšiemu, prišiel by si o šancu vyhrať! Žrebovanie výhercov prebehne najneskôr 20. 4. 2024, kedy budú usporiadateľom súťaže všetci výhercovia kontaktovaní na emailových adresách uvedených v prihláške.





Odolná čierna herná klávesnica s CZ/SK lokalizáciou je vybavená RGB podsvietením LIGHTSYNC, klávesmi Logitech G Mech-Dome aj ovládacími prvkami médií. Predstavuje prvotriedny prostriedok pre každého pravého PC hráča, ktorý chce vo virtuálnom svete hier predvádzať nevídané výkony.

O produkte

  • Herná klávesnica
    Ste pripravení zlepšiť vlastné schopnosti? Herná klávesnica Logitech Gaming Keyboard G2136 Prodigy poskytuje všetko potrebné na prispôsobenie nastavenia, efektívnejšiu komunikáciu a ľahké vykonávanie zložitých príkazov. Herná klávesnica Logitech G213 Prodigy má klávesy Logitech G Mech-Dome, ktoré sú špeciálne vyladené tak, aby poskytovali vynikajúcu hmatovú odozvu a výkon podobný mechanickej klávesnici. Klávesy disponujú 4mm zdvihom, ovládacou silou 50 g a tichým chodom. K pohodliu pri hraní prispeje integrovaná opierka dlaní aj možnosť nastavenia sklonu do dvoch polôh.

  • RGB podsvietenie LIGHTSYNC
    Čierny dizajn klávesnice oživuje RGB podsvietenie LIGHTSYNC s piatimi samostatnými zónami, ktorých farbu a úroveň jasu si nastavíte v obslužnom programe Logitech G HUB. Pomocou farieb podsvietenia s možnosťou výberu z 16,8 miliona farieb a priradenia nájdete správne klávesy aj v tme.

  • Dizajn
    Klávesnica je odolná voči poliatiu tekutinou. Je polohovateľná s integrovanou opierkou zápästia. Nechýbajú rýchle multimediálne klávesy určené pre video a hudbu. Nastavte si klávesnicu do ideálnej polohy vďaka možnosti sklopenia nožičiek do dvoch rôznych uhlov, zmiernite nepohodlie či únavu opretím o integrovanú opierku zápästia.

  • Ovládanie médií
    Logitech G213 Prodigy je vybavená špeciálnymi ovládacími prvkami médií, ktoré použijete na okamžité prehrávanie, pozastavenie a stlmenie hudby aj videí. Tiež nimi jednoducho upravíte hlasitosť alebo preskočíte na ďalšiu skladbu jediným stalčením.

  • Ovládanie médií
    Každá klávesa klávesnice G213 Prodigy bola optimalizovaná pre zvýšenie hmatovej odozvy, poskytujúc tak ultrarýchlu citlivú spätnú väzbu, ktorá s až 4x rýchlejšia než u bežných klávesníc. Herná matrica s funkciou anti-ghosting bola vyladená pre optimálnu hernú výkonnosť, to znamená, že budete mať všetko pod kontrolou aj pri súbežnom stlačení viac herných klávesov.

Kľúčové parametre

  • Výkonnostne optimalizované klávesy so vstupom kombináciou viacerých klávesov
  • Jasné, žiarivé zony podsvietenia RGB
  • Odolná proti poliatiu (testované s 60 ml rozliatej tekutiny)
  • Dlhá životnosť
  • Integrovaná opierka zápästia a polohovacie nôžky
  • Špeciálne ovládacie prvky pre médiá
  • Pre Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Technická špecifikácia
Typ klávesov: klasické, vysokoprofilové
Pripojenie: USB 2.0
Kompatibilita: Windows 11, Windows 8.1, Windows 8, Windows 10, Windows 7
Rozloženie kláves: CZ/SK
Numerická časť: Áno
Podsvietenie: Áno
Odolnosť voči postriekaniu: Áno
Prevedenie: káblové
Dĺžka kábla: 1,8 m
Rozmery: 452 x 218 x 33 mm
Hmotnosť: 1 kg

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách