Herná klávesnica Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed (Green Switch)

239,99 €
139,99 €
Cena bez DPH: 116,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 431310
Razer

Herná klávesnica Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed (Green Switch) [RZ03-03891400-R3M1]

Dostatočne kompaktný pre akýkoľvek priestor a dostatočne univerzálny pre všetky nastavenia - to je Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed. Užite si plynulé hranie v elegantnom balení s bezdrôtovou 65% mechanickou hernou klávesnicou, ktorá je dokonalým vyvážením formy a funkcií.

raz_zac_1


Pre elegantný a kompaktný výkon:

Bez funkčného riadku, domáceho klastra a numerickej klávesnice je táto klávesnica podobná 60% klávesnici, ale s jedným rozdielom klávesov - stále má klávesy so šípkami. Vďaka zachovaniu väčšej funkčnosti pri zachovaní kompaktnosti je Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed ideálny pre minimalistické alebo menšie zostavy, kde je miesto na stole prémiovým.

raz_pok_2


Pre bezdrôtové hranie s nízkou latenciou:

Táto bezdrôtová 65% mechanická herná klávesnica je vybavená našou najpokročilejšou bezdrôtovou technológiou pre hranie s nízkou latenciou a hyperreaktívne vstupy - čo umožňuje optimalizovaný dátový protokol, ultrarýchla rádiová frekvencia a plynulé prepínanie frekvencií v najhlučnejších a dátami presýtených prostrediach. Vďaka podpore viacerých zariadení zjednodušte svoje nastavenie pripojením bezdrôtovej myši a klávesnice k jedinému kľúču - túto funkciu je možné aktivovať v našich najnovších perifériách Razer HyperSpeed.

3 Režimy pripojenia:

  • RAZER ™ HYPERSPEED BEZDRÁTOVÝ - Pre plynulé hranie s nízkou latenciou.
  • BLUETOOTH - Pripojte a prepnite medzi 3 zariadeniami.
  • USB-C - Cez odnímateľný kábel (súčasť balenia)

    ZELENÉ MECHANICKÉ SPÍNAČE RAZER:

    Vypočujte si a cíťte uspokojivú spätnú väzbu pri každom stlačení klávesu s klikatým, hmatovým dizajnom, ktorý ponúka optimalizované ovládacie a resetovacie body pre lepšiu presnosť a výkon pri hraní.

    Doubleshot ABS klávesy:

    Vďaka procesu dvojitého tvarovania, ktorý zaistí, že sa štítok nikdy neopotrebuje, majú klávesnice tiež extra silné steny, vďaka ktorým sú mimoriadne odolné pri dlhodobom a opakovanom použití.

    Až 200 hodín životnosti batérie:

    Vychutnajte si dlhotrvajúci výkon bez ohľadu na to, či je v režime Razer ™ HyperSpeed Wireless alebo Bluetooth, a minimalizujte prestoje pomocou nabíjania, ktoré sa z nuly na úplné nabije za necelých 5 hodín.

    Powered by Razer Chroma RGB:

    Vďaka 16,8 miliónom farieb a množine efektov synchronizujte osvetlenie jednotlivých klávesov so zvyškom vašej bitky a vychutnajte si väčšie ponorenie, keď dynamicky reaguje s viac ako 150 integrovanými hrami.

  • Typ spínača: Zelený mechanický spínač Razer.
  • Kľúčový pocit: Hmatový a klikavý.
  • Veľkosť: 65%.
  • Osvetlenie: Razer Chroma RGB prispôsobiteľné podsvietenie so 16,8 miliónmi farebných možností
  • Opierka pre zapästie: Nie
  • Palubná pamäť: Hybridná palubná pamäť a cloudové úložisko - až 5 profilov
  • Pripojenie: Pripojte sa prostredníctvom bezdrôtovej technológie Razer ™ HyperSpeed Wireless (2,4 GHz), Bluetooth alebo USB-C
  • Keycaps: Doubleshot ABS




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách