Herná klávesnica Razer HUNTSMAN V3 PRO MINI, US

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
229,99 €
209,99 €
Cena bez DPH: 174,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 474682
Razer

Herná klávesnica Razer HUNTSMAN V3 PRO MINI, US

Pre PRO hráčov

Okamžite zdvihnite úroveň vašej hry s Razer Huntsman V3 Pro Mini - ultimátnym šampiónom medzi klávesnicami pre esportové hranie. Poháňaná režimom Rappid Trigger, využíva špičkové analogové optické spínače pre bleskurýchle opakované vstupy s neprekonateľnými rýchlosťami. Prispôsobte si svoj výkon s nastaviteľným spúšťaním, čo vám dává výhodu, ktorú potrebujete na ovládnutie súťaže.

O produkte

  • Analógové Switche 2. generácie
    Dosiahnite neprekonateľnú presnosť a odozvu s Razer Huntsman V3 Pro, vybavenou najpokročilejšími spínačmi. Zažite funkciu Rapid Trigger pre bleskurýchle opakované vstupy, spolu s nastaviteľným rozsahom spúšťania od 0,1 do 4,0 mm. So životnosťou 100 miliónov stlačení klávesov sa môžete spoľahnúť na výkon, ktorý vás tak rýchlo nesklame pri každom hraní.
    • Rapid Trigger
      Odomknite schopnosť uvoľniť a stlačiť klávesy v tempách, ktoré ďaleko presahujú možnosti bežných klávesníc. S možnosťou resetovať klávesy s najmenším zdvihom prsta si užívajte rýchlostnú výhodu, ktorá je výhodná pre hry, ktoré sa hrajú z prvého aj z druhého pohľadu.
    • Nastaviteľný rozsah spúšťania
      Prispôsobte si váš herný zážitok s možnosťou prispôsobenia spínačov, podporujúcich plný rozsah spúšťania od 0,1 do 4,0 mm. Nastavte citlivosť podľa vašich preferencií, čo vám umožní dosiahnuť nastavenie, ktoré dokonale zodpovedá vášmu hernému štýlu.
    • 40 G odozva
      Zažite zvýšenú odozvu s nižšou silou spúšťania, vďaka ktorej budete môcť hrať a reagovať rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Či už ide o proti-pohyb, mierenie alebo vyhýbanie sa, získajte náskok o zlomok sekundy, ktorý vás posunie k víťazstvu.

  • Rýchle doladovanie nastavení priamo na klávensnici
    Jednoducho si doladte výšku spúšťania alebo citlivosť funkcie Rapid Trigger s presnosťou pomocou zabudovaného LED políčka ako vašeho vizuálneho sprievodcu. Uložte svoje prispôsobené nastavenia priamo do klávesnice a odomknite ešte väčšiu úroveň personalizácie prostredníctvom Razer Synapse.
    • Rýchle prestavenie rozsahu spúšťania
      Na začatie úpravy bodu spúšťania klávesnice jednoducho stlačte FN + Tab. Potom stlačte ľubovoľnú klávesu na otestovanie jej výšky spúšťania. Použite príslušné číslo klávesu na nastavenie požadovanej výšky spúšťania. Stlačte Esc na ukončenie režimu a uloženie vašich nastavení do pamäte klávesnice.
    • Rýchle prestavenie Rapid Trigger módu
      Pre spustenie úprav nastavení funkcie Rapid Trigger stlačte FN + Caps Lk. Použite Caps Lk na prepínanie režimu funkcie Rapid Trigger do zapnutého alebo vypnutého stavu. Potom stlačte ľubovoľnú klávesu na otestovanie vašich súčasných nastavení funkcie Rapid Trigger. Stlačte príslušnú číselnú klávesnicu na nastavenie požadovanej citlivosti funkcie Rapid Trigger. Opustite režim a uložte svoje nastavenia do pamäte klávesnice stlačením klávesy Esc.

  • Tlačidlá s duálnou fuknciou
    Modifikačné klávesy, nachádzajúce sa vpravo dole, na tejto kompaktnej hernej klávesnici slúžia dvojite: keď ich stlačíte, bezproblémovo sa premenia na šípky, čo ponúka pohodlnú navigáciu, ktorá je obvykle dostupná len na väčších klávesniciach, keď ich podržíte zmenia sa na modifikačné tlačidlá.

  • Textúrované klávesy
    Vytvorené tak, aby odolali náročným podmienkam intenzívnych hier, klávesy sa môžu pochváliť dizajnom odolným voči lesku, ktoré nevyblednú, čím zabezpečujú úroveň trvácnosti, ktorá prekonáva bežné klávesy.

  • Kompaktná verzia
    Navrhnutá pre bezproblémové umiestnenie a dostatočný priestor na manévrovanie myšou, kompaktný dizajn tejto malej hernej klávesnice pozoruhodný. Jej kompaktné rozmery ju robia ideálnou voľbou na cesty na offline turnaje, zabezpečujúc, že ste vždy vybavení pre súťažné hranie na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna Herná klávesnica
  • Analógové Switche 2. generácie s možnosťou prispôsobenia rozsahu spúšťania a funkciu Rapid Trigger, ktorá je taktiež prispôsobiteľná
  • Multifuknčné tlačidlá
  • Kompaktná verzia
  • Kompatibilné s Razer Synapse
  • RGB osvetlenie

Technická špecifikácia
Switche Razer Analog Optical Switch Gen-2
Layout US
Formát bez numerickej časti
Podsvietenie Razer Chroma RGB
Opora na zápestie nie
Palubná pamäť Hybridná on-board pamäť so 6 profilmi
Media tlačidlá áno, sekundárne
Konektivita odpojiteľný USB-Typ C kábel
Klávesy Doubleshot PBT
Ostatné funkcie Rapid Trigger Mód
Nastaviteľné spúšťanie
Analogový vstup
Dvojstupňové spúšťanie
Rýchla úprava spúšťania a funkcie Rapid Trigger priamo na klávesnici
Kompatibilita s aplikáciou Razer Synapse
N-key Rollover s Anti-ghosting
Horný panel z hliníka zliatiny 5052 s povrchovou úpravou štetinového kovu
Plne programovateľné klávesy s možnosťou nahrávania makier
Herný režim
Rozmery 30 x 4 x 12 cm
Hmotnosť 500 g

Obsah balenia:

  • Herná klávesnica Razer HUNTSMAN V3 MINI
  • Kábel
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách